Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAPAPA

DZIWNY SEX

Polecane posty

Gość PAPAPA

tzn, wczoraj siedzielismy na lozku z moim facetm, ja lezalam, rozmawialismy o nas, o zyciu, ale nie o sexie, a moj facet zblizyl sie do mnie wyciagnal swoja meskosc, dalej rozmawialismy, odsunal mi stringi i wszedl we mnie, pchnal raz ,drugi, trzeci, nie przerywajac rozmowy ze mna-jedynie oddech mielismy szybszy, podniecony, i wyszedl ze mnie-ubral sie i poszedl zrobic drinki. to bylo cos nie do opisania!nie mielismy orgazmu, ale starsznie mi sie podobalo, taka nagla ochota bycia strasznie blisko, nnie dla orgazmu, tylko dla poczucia bliskosci!!!SUPER-POLECAM-CUDOWNIE!!!

Gość PAPAPA
moze porostu zazdroscisz i tyle!!

Gość PAPAPA
w slipki

brzmi interesujaco... ale dla mnie to chyba nie bylaby raczej chec poczucia bliskosci, ale zacheta do pozniejszego pelnego seksu, taka obietnica czegos fajnego... jak zwykle tylko jedno mi w glowie:)

Gość PAPAPA
kontrola biurowa-co jest jasne? pisz, bo to ciekawe

Gość PAPAPA
go-for-it -czyli Ty wiesz o co chodzi!!jasne, ze to byl swoisty przedwstęp do czegos cudownego, co dzilo sie pozniej. ale kto nie kocha , nie zrozumie, zakochanych bezgranicznie ludzi:))

fajne wlasnie to jest :D lubie takie coś;] tak niespodziawanie nieplanowane:D

Gość zycie jest super
prawie wyobrazilam sobie ta sytuacje!!jasne, ze cos takiego w stalym zwiazku jest super. nie ma nic cudowniejszego jak ciagla ochota faceta na swoja kobiete, az zaluje, ze moj misio jest w pracy, bo dalabym mu ten tekst do przeczytania

mój misio tez niestety jest w pracy i tez bym mu pokazala z chęcią:D:D

Gość papapa
raz jest tak ,ze sie ma ochote na romantyczny sex przy swiecach i muzyce z glebokim patrzeniem w oczy, a czasami na taki spontan, szybki, mocny i glosny:))))