Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daneka

Histeroskopia, laparoskopia Rzeszów, Małopolska-pomóżcie!

Polecane posty

Witam Na badaniu hsg wyszły mi poważne wady, które mogą uniemozliwić zajście w ciąże. . Poszukuje najlepszego lekarza z Rzeszowa do przeprowadzenia zabiegu histeroskopii w celu lepszej diagnozy, a następnie laparoskopii, aby naprawić wady. Proszę pomóżcie. Może miałyście te zabiegi, znacie kto robi je często i jest w tym dobry.Z góry dzękuję za pomoc

Gość aaaaassssssiaasd
Proponuję dr. Krzysztofa Piaseckiego i jego klinikę Asklepios na Ul. Rejtana

Dziękuję. A miałaś może robiony u niego jakis zabieg. Napisz mi moze coś więcej jeżeli możesz. To jest chyba prywatna klinika, za zabieg sie płaci? Chociaż nawet wato zapłacic byle by zabieg nie był spartaczony

Gość aaaaassssssiaasd
Jest to klinika w połowie prywatna , ja miałam skierowanie od panstwowego ginekologa wlasnie tam . Nic nie płaciłam , miałam laparoskopie , super opieka , super lekarze po 2 dniach wyszłam do domu . Wspominam bardzo pozytywnie .

Czy przed laparoskopia szczepiłaś się na żółtaczkę. A Twój lekarz sam Ci ich polecił.Tez myślałm bardziej o prywatnym miejscu. Sposób w jaki dowiedziałm się w szpitalu o mojej diagnozie był tak nieczuły, że nie zyczyłabym tego nikomu. Proszę napisz mi jeszcze do jakiego lekarza chodzisz. Ja teraz jestem na etapie szukania, bo mój umył ode mnie ręce, nic mi nie może więcej pomóc. A nie wiem czy inni dadza mi tak łatwo skierowanie do tej klinik.

Gość dr Stanisław Rzucidło

Gość aaaaassssssiaasd
Przeciw żółtaczce szczepiłam się 2 lata wczesniej bo też miałam zabieg . Do lekarza chodzę do Jarosławaia bo z tamtąd pochodzę , moj lekarz a Piasecki z Asklepiosa to są koledzy więc wszystkie swoje pacjentki wysyła do własnie do niego.

Prosze napisz mi jak się nazywa Twój lekarz jeżeli możesz.Do Jarosławia mam czterdziesci pare kilometrów, a wię nie tak daleko. Z góry dziękuję.

Gość aaaaassssssiaasd
Wojciech Czekanski - przyjmuje codziennie w przychodni MEDJAR na ul .3 maja .

Gość aaaaassssssiaasd
Mówią że Piasecki to szpec od laparoskopi jest ponoc najlepszy na podkarpaciu .

Dziękuje.Pomału dochodze do siebie po tym czego się dowiedziałam w szpitalu. Myślałam, że hsg stwiedzi, że układ rozrodzczy jest w porządku-a tu szok . Ciężko, a tu trzeba byc twardym i nie marnować cennego czasu. Czy po laparoskopii zrobiły Ci sie jakieś zrosty. Czy wszystko przeszło bezproblemowo.

Gość aaaaassssssiaasd
wszystko jest ok . po laparoskopi , mam regularnie robione usg dopochwowe o zrostach nikt nic nie mówi a ja sama zresztą nie odczuwam żadnych dolegliwosci , więc wszystko jest chyba ok .

Gość aaaaassssssiaasd
a w którym szpitalu byłas w Rzeszowie ?

Nie byłam w Rzeszowie tylko w Przemyslu. W Rzeszowie lekarka u której byłam potwierdzić diagnozę lekarza prowadzacego proponowała mi histeroskopie, ale dopiero za rok w Wojewódzkim. Stwierdziła, że rok starania się o dziecko, to za krótko. Lekarka prowadząca do której chodzę w Przemyslu stwierdziła, że warto by sobie poogladac narząd, sprawdzić drożność, a poza tym chciała mi porobic badania hormonalne, bo mam zespół pco-podobno. Myslałm, że zaburzenia hormonalne, to jedyna przeszkoda w zajściu w ciążę, a tu wyszedł i niedrożny jajowód ( nie miałam zapalenia przydatków, czy operacji-dlatego szok) i do tego macica dwurożna (jeszce wieksze zaskoczenie). Lekarka prowadzaca, powiedziała, abym sobie zrobiła histeroskopie, aby zobaczyć,czy z taka macica utrzyma ciążę. I tam mnie zostawiła. Bez komentarza.

Gość aaaaassssssiaasd
Znam to uczucie bezradnosci , też mnie kiedys lekarz tak samo zostawił na lodzie (choruję na endometrioze) powiedział mi tylko cyt" ma pani pecha że pani to ma !!!!!!!!!! i bezradnie rozłożył ręce . W dniu kiedy mi to powiedział na własne rządanie opusciłam jego szital (był tam ordynatorem ) i rozpoczęłam poszukiwania dobrego gina . Powiem Ci że nie jest łatwo znależc dobre ginekologa ?????? Powodzenia życzę !

Chce zrobić te badania i potem chyba zacznę w Krakowie. Raz w miesiacu mozna pojechać, a zdrowie ważniejsze.Mam namiary na bardzo dobrego lekarza, przyjmuje w Tarnowie i w Klinice Niepłodności w Krakowie. Wszędzie ma rewelacyjne opinie- świetny specjalista w leczeniu niepłodości, doskonały psycholog. Gdy nie ma szans naturalnie to mówi.Problem, że do Tarnowa do niego bardzo ciężko się dostać, ale bedzie z mężęm próbować, może na jesień się uda. Boję się, żeby tylko te badania nie wykazały jeszcze gorszych anomalii.

Gość aaaaassssssiaasd
Zyczę Ci wszystkiego dobrego ! Sama mam 2 dzieci (2 dziewczynki ) i nie wyobrażam sobie życia i małżenstwa bez dziecka ...... Znajdz najlepszego gina , chocby to miało byc nawet 100 km. stąd i nie ważne są pieniądze , ważne aby spełnic swoje pragnienia ! życzę zdrówka i powodzonka