Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak d艂ugo....../.

ma艣c pimafucort - ile dni stosowac??

Polecane posty

Go艣膰 jak d艂ugo....../.

witajcie, ile dni trzeba stosowac ma艣c pimafucort? okolice sromu, jak i r贸wnie偶 m臋skie narz膮dy p艂ciowe, bo gin zapomnia艂am zapytac bo pyta艂am o inne rzeczy,a ona nie powiedzia艂a, na opakowaniu nie znalaz艂am tej inf, a wiem 偶e to silny lek - ze sterydami dlatego pytam, znalaz艂am nawet gdzies w necie kto艣 napisa艂 偶e przez 5 dni - ale to chodzi艂o o szczurka:P wi臋c nie weim jak w przypadku ludzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alelina
jakie艣 trzy razy dziennie przez minimum dwa tygodnie - to jest raczej standard :0 a ch艂opak powinien smarowa膰 g艂贸wk臋 penisa i pod napletkiem, bo tam najwi臋cej bakterii sie zbira

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak d艂ugo....../.
ok dzi臋ki za pomoc :) my艣le 偶e by wiedzia艂 jak,no ale jeszcze nie wie 偶e b臋dzie j膮 stosowac, gin mi dzi艣 przepisa艂a 2 opakowania w tym dla niego te偶, mimo 偶e objaw贸w nie ma 偶adnych, to chcia艂am si臋 upewnic:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 flumycon
2 tygodnie tak??????? a podczas okresu mozna tez??????? bo ja dostalam wlansie i nie wiem czy przerwac czy smarowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SeBoL
Mi dermatolog przypisa艂 t膮 ma艣膰 i kaza艂 smarowa膰 si臋 ni膮 2x dziennie przez 5 dni i nie wi臋cej, bo to bardzo silny lek i przy d艂u偶szym stosowaniu mo偶na dosta膰 grzybicy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 :)
Mi ginekolog r贸wnie偶 zalecic艂 2 razy dziennie i max 5 dni, bo jak stwierdzi艂, to wystarczaj膮cy czas to zwalczenia infekcji. Po 5 dniach lek juz nie jest skuteczny. Rano po podmyciu zwyk艂ym myd艂em oraz na noc przed snem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Primafucort to szajs kt贸ry powoduje liszaje, zapalenia, schodzi po tym sk贸ra, problemy ci膮gn膮 si臋 latami, sama grzybica jest mniej uci膮偶liwa jak skutki po tym leku. W internecie jest coraz wi臋cej informacji o tym szkodliwym leku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 mia艂em ranki po tej ma艣ci i mi nie pomog艂a na dro偶d偶aki. Pom贸g艂 mi lek w 偶elu Miconal. Pami臋tajcie aby leczy膰 si臋 tez antybiotykiem doustnie bo to problem r贸wnie偶 wewn臋trzny. Polecam r贸wnie偶 oryginalny olej z oregano (nierozcie艅czany).

Udost臋pnij ten post