Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cskdkcsdk

dziewczyna jak to jest u was???????????????????

Polecane posty

Gość cskdkcsdk

zakochujesz sie w faciecie, ktory dla ciebie jest tym pierwszym , a on wczesniej juz uprawial sex z kims innym,. czy by wam to przeszkadzalo, albo w pewnym sensie czy by was to bolalo, ze kochal sie z inna dziewczyna, dotykla innego kobiecego ciala- nie mialo by to znaczenia? wolicie prawiczkow w takiej sytuacji, czy doswiadczony jak najbardziej moze byc??

Gość no piszcie
jak ta sprawe postrzegacie??

kiedy zaczynałam \"chodzić\" z chłopakami i byłam jeszcze grzeczna jak aniołek powedziałam sobie że ja będę pierwszą tego kto się jeszcze nigdy nie kochał. I udało mi się. Namacalnych dowodów na to nie mam ;) ale wierze w to. A później... hmm po kilku zwiazkach (przynajmniej w wielu dwudziestu paru lat) już ciężko spotkać prawiczka :D:D

Gość chyba ty
🖐️

ja mam chłopaka z którym przezyłam swój pierwszy raz, on miał wcześniej dwie partnerki.... szczerze mówiąc, teraz po dwóch latach, już o tym nie myśle, ale czasem było ciężko...

Gość a ja się cieszę że
on jak i ja zna sex tylko z teorii(jeszcze) :p i mamy po 20oare lat:p

Gość nektarynka ot co
Mój facet jest prawiczkiem,ma 22 lata,a ja już nie jestem dziewicą...teraz tego dopiero załuje,gdy dowiedziałam sie ze mój facet nie wyobraża sobie być zkobieta,która juz sie kochała z innym...okłamałam Go,ze jestem dziewica,teraz nie wiem jak to będzie gdybym za niego wyszła,czasem z tego co czytalam,facet moze nie poznać...:(tak mi na nim zalezy,nie moge sie teraz przyznac ze go okłamalam bo by odszedł...przepraszam,ze tu pisze eh

Gość a ja się cieszę że
a serio to nie wiem nigdy go o to nie pytałam i gdyby sie w nim zakochała to pewnie nie miałoby takiego znaczenia a że jest jak jest to sie bardzo cieszę

Gość a ja się cieszę że
nektarynko-> on kiedyś zrozumie że to nie jest najważniejsze i jak ci bedzie ciążyło to mu powiesz prawdę ale póki co... może nie poruszac tematu bo to nie najwazniejsze tylko cieszyć sie sobą

szczerze mówiąc to chyba lepiej żeby facet miał inne partnerki zanim spotka tą jedyną... Faceci często po kilku latach chcą na ogół "spróbować innego owocu"... takie z nich urządzenia NIESTETY

Gość a ja się cieszę że
a kobiety nie?

Gość nektarynka ot co
Nie zrozumie..spytal kiedys czy jestem dziwica,wiec powiedziałam,ze tak bo mi było wstyd,ze nie jestem,nie docenialam nigdy tego,ze wartoz tym czekać:( wiem jakby sie to skoncyzło gdybym sie przyznala,on nie cierpi kłamstwa,sam nie kłamie,mówi szczerze chocby to miało zaboleć czasem chyba...nie przyznam sie,nigduy nie spotkałam takiego faceta jak On ...nie wiem na co ja licze,chyba na to ze gdybym za niego wyszła to jakos "by sie udało"przy kochaniu zeby nie poznał,ale jestem głupia :(

Dziewczyny też, ale taka między płciami różnica, że kobieta musi się najpierw "zakochać" dopiero potem seks, mężczyzna natomiast nie koniecznie

nektarynka- szczerze Ci współczuje, zwiążek od początku w jakiś sposób oparty na kłamstwie nie wróży nic dobrego. Powiedz mu teraz prawde chyba że wiesz że wytrwasz w tym "kłamstewku" i nigdy prawdy nie ujawnisz... Pamietaj tylko że jedno kłamstwo pociąga za sobą następne

Gość Sway
:D ja mam 20 lat i nie wierze żebym spotkała faceta w zbliżonym wieku który nigdy nie dotykał innego kobiecego ciała, nie wiem dla mnie to bzdurka troszeczkę... nie chciałabym prawiczka bo zamiast fajnego pierwszego razu to pewnie byłby komediodramat:D:D no ale to już każdego indywidualna sprawa... ja dziewicą nie jestem nie wpadłabym na to żeby wymagać tego od faceta

Gość do Sway
jak jak spotkałam w wieku 22lat to ty nie spotkasz?:)

Gość Sway
22 lata i NIGDY NIE DOTYKAŁ ŻADNEJ KOBIETY? ciekawe

Gość kasiorekkkkkkkkkk
Nie cche ujawniac tego,tylko nie wiem co będzie np po ślubie..Nie wiem..nie wiem,czy moze byc tak faktycznie że facet się "nie zorientuje nawet bo bedzie tak podniecony" jak to kiedys czytałąm na innym forum..ale mój facet juz kiedys pisal,że dla mnie ten pierwszy raz bedzie pewnie bolesny i nie tak cudny jak dla niego ale potem juz bedzie na pewno tylko lepiej,,....popłakalam sie czytają to,ale dalej bede trwać wtym kłamstwie eh..

Gość do Sway
:p gdzie to się uchowało:p ja tak ale w szczegóły go nie wtajemniczałam dotykac dotykał ale nie tak...

Gość kasiorekkkkkkkkkk
Przepraszam,napisałam z innego nicka. Hm nie wierzysz poprzedniczko,noa to jednak prwada,ze tacy istnieją,nie mówie tacy co nie dotykali kobiecego ciała,tlyko chodiz o intymne miejsca

Gość a ja nigdy..
nie spalalm z facetem i moj chlopak nigdy z dieczyna procz mnie pobieramy sie w sierpniu:) i ciesze sie ze zadna go nie macala heeh

Gość Sway
w sumie tak też być może... własne do mnie dotarło że kumpel też ma jakoś 21/22 lata i nigdy nie miał dziewczyny:) więc zwracam honor tak być może:) kasiorekkk faktycznie z tym kłamstwem wyszło nie fajnie ale skoro dla twojego faceta ważniejsze od Ciebie jest Twoje dziewictwo to nie musisz mieć skrupułów wg mnie:) a jeśli chodzi o jego starte to nie każda dziewczyna krwawi przy tym itd:)

Gość hyry
ja straciłam wianek z prawiczkiem i teraz powiem ,że to zalezy z jaką pasją do seksu podchodzi doświadczony a nowy w tej sferze

Gość kasiorekkkkkkkkkk
Nie kazda krwawi,ale jak eh,nazwijmy rzecyz po imieniu,bedzie wkładał penisa,na pewno zważajac na to zeby mnie to jak najmniej bolało,to pozna,że cos zbyt'gładko"to poszlo,ze tak powiem...ż enie było blony,bo gdyby była poczułby jakiś lekki opór,wiem,ze sa i błony bardzo cienke,sama taką miałam bardzo łatwo sie przerwała,nawet nie czułam..nie wiem,myslałam,nawet by powiedziec mu kiedys ze sama ją przerwałam tamponem czy nie wiem..eh,wiem,z eto penwie nie mądre ale tak myślałam