Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioderkowy maniak

Bioderka....mniam

Polecane posty

Gość bioderkowy maniak

Jestem miłośnikiem kobiecych bioder.... nie ma moim zdaniem piękniejszego widoku niż laska w opinająccej kiecce i jej kołyszące ,wyraźnie zarysowane biodra.... Pieknym , kształtnym bioderkom mówię zdecydowane TAK i namawiam panie do seksownych sukienek... :)

Gość bioderkowy maniak
namawiam również pana Józka osiedlowego żula ale mówi że kieckę załozy dopiero wtedy jak ja założe pas do pończoch

Gość facetsdkdksk
laski z wyraznie zaznaczana talia, taka waziutka, a pozniej ksztaltne bioderka...kobieta marzenie....uwielbiam ja brac od tylu i patrzec na tej je ksztalty...na ksztalty mojej kobiety!!!

Gość ejjjjjj
to wrzuccie foty jakis fajnych wg was bioderek:P

Gość dupa jasiu.
tylko tak gadacie, a w rzeczywistości nikt nie chce dziewczyny o kobiecych biodrach 😭

Gość ja tez tak mam..............
ja tez mam szerokie biodra.moze i sie faceci ogladaja i mam wielu adoratorow ale jesli konkretnie z nikim nie jestem to znaczy ze te bioderka i ksztalty tak do konca sie nie podobaja

A ja myslę , że się podobają :) Kiedyś sie ich wstydziłam, a teraz wiem, że to mój najwiekszy atut. MOże nie jestem najszuplejsza, ale mam fajne proporcje, biodra 97, talia 68 i biust 93. No a przede wszystkim nie wszystkim muszę sie podobać- choć amotorów jest sporo :)

Że nie są idealne wiem ;) Wiem też , że takowych nigdy posiaać nie będe :)