Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chinka Czikuczikulinka

WYPADANIE WŁOSÓW- CO POLECACIE?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu wypadają mi włosy. Chciałabym zacząć coś stosować ale nie wiem co. Kiedyś miałam Silice ale nie za bardzo widziałam poprawę. Nie chcę, żadnych ampułek na razie bo na to przyjdzie czas jak się problem nie zmniejszy. Polećcie coś, ale żebym mogła korzystać ze słońca, bo w końcu wakacje a nie mam ich ochoty spędzić cały czas pod parasolem :)

Gość wejdź na wizaż
i poczytaj o nafcie kosmetycznej z olejkiem rycynowym, podobno bardzo dobra na takie problemy

Gość fajna.karolcia91
Witaj! Ja również brałam Silicę, ale mi pomogła. Ostatnio kupiłam Skrzypovitę i włosy mi po niej nie wypadają. Ale polecam ci coś zupelnie innego... KUp sobie szampon "Farmona Herbal Care" Szampon Żeń-Szeń-Objętośc i zdrowie. Jest to produkt zupełnie naturalny, bez żadnych chemikaliów, nie zawiera parabenów, formaldehydu czy innych świństw, które szkodzą włosom. szampon zawiera substancje myjące na bazie kokosu, które skutecznie myją, oczyszczają i pielęgnują, korzeń żeń-szenia wzmacnia i regeneruje włosy oraz dostarcza cebulkom energię i wszystkie niezbędne składniki odżywcze (to zauważyłam) a inne witaminy zawarte w tym szamponie nadają włosom energię, miękkość i sprężystość. Jak dla mnie rewelacja! Włosy przestały kompletnie wypadać, pięknie pachną i co najważniejsze...szybciej rosną. Jest niedrogi. Kosztuje 6,50. Polecam, bo naprawdę działa!

A ja polecam odżywkę WAX. Jest bardzo dobra, mam długie i lśniące włosy. Po umyciu mogę szybko je rozczesać. Taką odzywkę stosuję się po hemioterapiii. Jest bardzo skuteczna a i nie jest aż tak droga ok.25 zł.

Gość raz dwa trzy babajaga patrzy
Hej Ja stosowałam już wszystko - od waxów, maści kupywanych i domowej roboty, poprzez ziołowe tabletki i co tylko chcecie .... i nic! i w końcu wynalazłam tabletki Merz Special REWELACJA!! co prawda tanie one nie są (ok 45zł - 60tabl) ale naprawdę warto Pozdrawiam

Gość Siuup
Nic Ci nie polecą bo to bez sensu polecać coś jeśli nie wiesz jaka jest przyczyna. Najpierw trzeba ustalić przyczynę wypadania włosów a później można myśleć o leczeniu :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI