Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjjjjjjjjjjj

co sie dzieje z moim gardlem????

Polecane posty

Gość ejjjjjjjjjjjj

najpierw mialam angine ropna i przepisali mi antybiotyk. niestety przerwalam kuracje po 3 dniach. potem znowu pojawila sie angina, jakis tydzien pozniej wiec bralam antybiotyki do konca jakies 2 dni... 3 raz sie pojawila. zaleczylam ja polopiryna i in tabletkami ale poszlam do lekarza ktory stwierdzil ze 'to nie jest angina tylko zapalenie gardla' i przepisal mi ibuprofenum witamine c i cos tam do spsikiwania gardla... wczoraj bylo w miare ok dzis jeszcze gorzej spucho i boli:/ ale nie mam ropy tylko 2 wielkie czerwone migdaly i duzo nalotu na jezyku. czy mam znowu isc do lekarza czy odczekac? czy faktycznie to jest zapalenie gardla czy to niewyleczona angina sie odzywa?????....

Gość a migdały badałaś
??? idz do laryngologa, takie nawracajace choroby moga byc spowodowane przerostem migdalkow! :)

Gość jeśli przerwałaś...
... branie antybiotyku i następnie po kilku dniach wzięłaś go ponownie, to ten antybiotyk już nie zadziałał. To tak, jakbyś go wcale nie brała. Kuracji antybiotykiem nie należy przerywać.

Gość ejjjjjjjjjjjj
wiec co teraz???? nie to raczej nie jest przerost bo mnie doktor nie wyslala.... ale bylam u innej i mi przepisala leki na zapalenie gardla. sama nie wiem czy to cos daje:O moze odczekac do jutra???