Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nizadowony mazzz

dlaczego moja zona po ciazy tak utyla ???

Polecane posty

Gość nizadowony mazzz

mam brata ma 21 lat wpadl z dziewczyna ktora ma 20 lat. Kilka dni te mu urodzila po tej dziewczynie nie bylo w ogole widac ze byla w ciazy i ze urodzila ma swietna sylwetke!! Natomiast moja zona po urodzeniu juz 3 miesiace temu nadal jest gruba i nie przypomina kobiety ktora mi sie podobala :o Na kazda uwage reaguje agresja :o

kazdy jest inny... jeden ma tendencje do tycia drugi nie... daj czas Twoejej kobiecie, jak bedzie chciała to sie odchudzi.. tylko na nią nie naciskaj o to bo jeszcze bardziej się zdenerwuje....

Gość ale z ciebie nidojrzaly gnojek
bys sie wstydzil

Gość nizadowony mazzz
moze odsuniecie sie od niej i brak seksu ja zmobilizuje

Gość vbnvcn
roznie babki znosza ciaze:o twoja w dodatku pewnie ma teraz jakas depresje:o uwaga! domyslam sie ze raczej prowo ale kafeterianki zaraz cie zjedza:classic_cool:

Jej ciało zmieniało się przez 9 miesięcy gdy nosiła Wasze dziecko - chyba sprawiedliwe byłoby "dać" jej przynajmniej tyle samo czasu na powrót do poprzedniej sylwetki nie sądzisz:)?

Gość hyry
bałwan z ciebie !!! to sie lekarza zapytaj ,że macica możę się odkurczać do roku czasu , jak chcciałś mieć zgrabną ciągle zonkę to tzreba było dziecka nie płodzić teraz poczekaj i nienarzekaj bo oprócz wyglądu liczą się chyba też inne zalety twojej zony( vczy ja wzią łeś dla ciaął). pamiętaj ,że ona odwaliła najgorszą robotę z was oboje i dała ci dziecko

Gość nizadowony mazzz
ale ja dziecka nie chcialem chcialem ja :)

Gość ale z ciebie nidojrzaly gnojek
ale ty glupi jestes, zal mi twojej zony. ciekawe jak ty bedziesz wygladal na starość....

Gość nizadowony mazzz
ja chce szczupla zone z ktora ma byc super sex zeby wygladala tak jak zona brata

dbaj o nią, pomagaj, a znowu będzie szczupła i piękniejsza niż kiedykolwiek,dla kobiety ciąża to olbrzymi stres, teraz musi wrócić do normy cały układ hormonalny...i jeśli ty będziesz ok to nastąpi to szybciutko, wspieraj ją i rozpieszczaj, i już, powodzenia🖐️

kiedy rodziłam pierwsze dziecko wogóle nie było po mnie widać , że jeszcze pare dni temu byłam w ciąży- i co z tego po 3 miesiącach zaczęłam tyć - przybyło mi 10 kilo które zrzuciłam az po ponad roku kiedy urodziłam zuzke jakieś 3-4 miesiące nie mogłam pozbyć się paru nadproframowych kilo a potem zaczęłam sukcesywnie chudnąc i szczupła jestem do dziś- więc nikt nie powiedział jak to będzie z waszymi żonami pilnuj delikatnie zony żeby się nie objadała- niestety niektórym kobietom zostają nawyki żywieniowe po ciąży, którym zdecydowanie trzeba powiedzieć stop

Gość diiiiablo
stary co sie tak denerwujesz:) wyluzuj, jest pełno zgrabnych doopeczek do okoła:)

Gość ejbisi
A ty to pewnie masz kratę na brzuchu i wyglądasz jak Herkules co?

Gość kjhgfd
wiekszosc kobiet mysli ze jak sa w ciazy to moga zrec bez opamietania wszystko i potem sa takie efekty wlasnie, pewnie teraz roztyje sie na maksa i bedziesz musial zainstalowac dzwig przed domem zeby wyszla a z niego :)

Gość mikiwea
taka kobiete wybrałes i nie możesz mieć pretensji..sa kobiety co dbają o siebie, o sylwetkę i sa takie co złapały juz męża i nie musza robić nic...powiem Ci ja zawodowo zajmuje sie żywieniem...jej podejści nie wrózy nic dobrego...denerwuje sie to zły znak...ma męża więc olewa to...w czasie ciązy powinno sie jeść 300-500 kcal wiecej, wczasnie karmienia znacznie więcej... chce zatkać Ci buzie zebyś nie gadał, bo do utrzymania wagi trzeba mieć zacięcie...

Gość zdespoerowana_desperatka
zjebany pojeb z ciebie wpizdu!!!!!!!!

Gość nielubiąca
heh zaraz napisze: nie poznaje jej, nie jest tą samą kobietą, z którą się żeniłem, przed ślubem była szczupła! Nie wiem, czy jeszcze coś do niej czuję ! pustaki

Gość nielubiąca
a w ogóle to ją kiedyś kochałeś? za co, za to że szczupła jest?

Gość mówi że za dużo jem
dużo wpieprzała schabowych i pizzy?

no a za co mial ją kochac?:D przeciez to jakiś idiota 40- letni przechodzacy kryzys wieku średniego:D

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci