Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paragon

zerwalibyście gdyby partner was nie zaspokajal?

Polecane posty

Gość paragon
do doatiaka: no ja wiem, szukam niby porady ... a myślę i tak swoje. ale po prostu chcialam napisać, co mnie gryzie ... bo nie chcialam plakać do poduszki. coś się wymyśli. dziękuję

Gość sagadsfgfds
no to w sumie nie tak malo robisz choc to sa zwykle rzeczy.... podobasz mu sie? mi sie wydaje ze poprostu byle mu tak uksztalcily fizjologie... jezeli chcesz to zmienic na lepsze a nie zostawic no to to bedzie ciezko odkrecic co poprzednie dupska napsuly... ale mysle ze duzo tutaj robie odleglosc i czesto tego jak sie widujecie...

Gość paragon
staram się ale on pewnie myśli, że to normalne wszystko. ale jakie on ma doświadczenie ... max 2 miesiące z kobietami. ja mialam w zeszlym roku się zaręczać. po 5 latach. facet mieszkal 800 km ode mnie. daliśmy radę tyle czasu ... i zerwaliśmy. ale sex byl wspanialy. szanujemy się z bylym teraz. nie ma urazy

Gość paragon
ja już z tego wszystkiego nie wiem, czy mu się podobam, czy jest ze mną tylko dlatego, żeby kogoś mieć. nieważne kogo. takie mi glupie myśli po glowie chodzą

Gość afgtbbhtrhbgft
a czemu po tych 5 latach nie było owych zareczyn?? obecnego faceta kopnij w d..e moze wtedy zrozumie

Gość paragon
zaręczyn nie bylo bo spanikowalam, musialabym rzucić wszystko w kraju i wyjechać do Niemiec ... a czulam, że kiedyś będę żalować. po 5 latach na odleglość stwierdzilam, że nie znam tego czlowieka. wspólne mieszkanie zmieniloby to, ale wycofalam się. on nadal kocha, wiem. ale przynajmniej się zadeklarowal, doceniam to z moim obecnym już rozstalam się raz - na tydzień. przyjechal się pogodzić. ale on często mówi mi, że on mnie nie zostawi tylko ja jego jak coś. a on nie będzie plakal bo już nieraz cierpial. tak mówi do mnie