Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bald_pussy

Czy to normalne że gino komentuje w głos moją totalnie ogoloną c*pkę?

Polecane posty

Gość bald_pussy

Chodzę na brazylijską depilację woskiem, nie mam tam ŻADNYCH włosów, i kiedy ostatnio poszłam do innego gina (faceta) to był prawie ze zbulwersowany. Też ktoś może tak miał? Myślę ze jest nienormalny i więcej do niego nie podje..... :(

Gość ewka222
a co go to moze obchodzic-nienormalny koleś?

Gość droga autorko...
tak mialam to samo, facet-gin, pytal mnie czy to przedszkole...byl bardzo zbulwersowany

ja miałam podobną sytuację, ale w związku z tym że mam TAM kolczyka :) Co do owłosienia może warto przypomnieć przypomnieć takiemu lekarzowi, że już nie żyjemy w czasach prehistorycznych kiedy była to jedyna bariera przed bakteriami i infekcjami :)

Gość miskaaaaaaaaaaa
ja mysle ze troche wlosow nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie... zawsze lapie infekcie po dokladnej depijaci, osobiscie wole troche wlosow zostawic;)

Gość trebist
dobrze ze komentuje , golenie sie TAM powoduje powstawanie infekcji wcale to nie jest higieniczne jak niktorzy mowia. a zreszta gola cipka wyglada jak u 5 latki :\

Gość chuckyyyyyyyyyyyyy
ja rowniez gole wszystkie wlosy na piczce. ale spotkalam sie z odwrotna sytuacja u ginekologa,zdjelam majtki a on stwierdzil ze.. uwielbia takie gole. bylo fajnie

Gość bald_pussy
up yp.............

Gość to był podofil
skoro było fajnie:p

Gość też mi
ja ostatnio spytałam się mojej lekarki ginekolog co sądzi o trwałym usunięciu włosów łonowych. Ona powiedziała że nie spowoduje to większej ilości infekcji. W każdym razie ja miałam infekcje jak byłam totalnie zarośnięta więc nie widze różnicy.. ale zostawiłam sobie paseczek bo rzeczywiście całkiem bezwłosa śmiesznie wygląda

Gość malowane włosy
niech sie odwala ginowie od komentowania piczek.Jak ktos lubi to niech sie na łyso goli-ja wole krotko z paeczkiem,a niektorzy lubia włochy i ginom nic do tego!!