Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carol_20

buty z atestem PILNE

Polecane posty

hej dziewczyny musze kupic córce 1,5 roku buty z atestem ponieważ zaczyna krzywo chodzić tylko pytanie, które firmy obuwniczne mają buty z atestem?? w ccc nie mają a w tych sklepach rehabilitacyjnych buty sa owsze za ok 100zł ale paskudnie brzydkie!!

Gość droga autorko...
no niestety,ale takie buty sa z reguly ohydnie brzydkie

znalazłam jeszcze taki sklep internetowy www.butki.pl i tam są śliczne za 69zł ale co to wogóle za sklep??

idx do bartka!!! przez internet nie kupisz dobrych butów!!! buty ortopedyczne zeby spełniały swoją rolę muszę być SUPER DOBRZE dobrane!!!

Co ty opowiadasz, że te buty są brzydkie. Bartek robi teraz naprawdę fajne buciki, kolorowe, ładne modele. Mi się bardzo podobają :)

Gość co za bzdury wypisujecie
Są bardzo ładne buty ortopedyczne, np. firmy Memo, które ja staram się kupować kiedy tylko mogę. Nie zawsze mogę, bo są upiornie drogie - ok 150-180zł za parę, ale na pewno nie można im zarzucić ze są brzydkie, no a przede wszystkim to jedyne buty, które NAPRAWDĘ leczą i korygują postawę, a nie tylko chwalą sie, ze mają atest ( kupiony nie wiadomo za jaką łapówkę ). Przetestowałam prawie wszystkie buty z atestem jakie są na rynku: bartek, naturino, elefanten, antylopa, tombut, mazurek, postęp i jeszcze parę innych i niestety jedno mogę powiedzieć - każde mają kosmiczną cenę, ale efektów to się nie należy po nich spodziewać. Szczególnie, ze sa to buty głównie profilaktyczne, a nie ortopedyczne. Czyli w zasadzie dla dzieci ze zdrowymi nóżkami. A kiedy coś jest nie tak, to niestety, ale nic nie pomagają. Buty memo wyprowadziły moje dziecko ze sporej wady stópek, ale staram się je kupować na allegro - nie uzywane, tylko II gatunek. Jak się ma szczeście można takie dostać. Wtedy nie kosztują jak w sklepie średnio 179zł, ale np. 100 - 120zł. Też drogo, ale już nie tak strasznie. Polecam te buty jeśli ktoś ma na uwadze naprawdę dobro dziecka, ale nie bajerancki wygląd do kiecki do kościoła...