Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówi że za dużo jem

Mój facet żałuje mi pieniędzy NA JEDZENIE!

Polecane posty

Gość Poznaniak85
przeciez ona wcale dużo nie je mi to co jesz to prawie na 3 dni by starczyło :/...no ale wiadomo skąd już teraz tyle otyłych dziewczyn " mało jedzących"

Gość a niby co takiego koszmarnego
w tym co ona je? je mało, owszem jakies czipsy sa niezdrowe, ale kto tego nie je raz na jakiś czas?

Gość I mam wzorowe BMI
O wszechmocne BMI - módl się za nami!

Gość sknera i tyle
poznaniak daruj sobie.wszystko zalezy od przemiany materii,jem duzo wiecej i jakos nie mam problemów z wagą

ej wow jestes facetem i chyba logiczne ze dla ciebie to malo, ale jak na dziewczyne to duzo po mojemu, pizza, chipsy..

Gość I mam wzorowe BMI
Takie żarcie śmietnikowe jak chipsy, pizza, ciastka, paluszki rybne (gotowe :-P pfffe.. ) to jedzą ludzie traktujący swój organizm jak śmietnik własnie. Ani jednego zdrowego, normalnego składnika :-O

Gość taa strasznie spasiona jestem
z bmi powyzej 19, naprawde chociaz w sumie nie dziwie sie, ze tobie kromka chleba na dwa dni starcza, bo i tyle styknie na podtrzymanie podstawowych funkcji życiowych... a ty pewnie sprzed kompa sie nie ruszasz w ogole, co?

Gość seeelavi
poznaniak- to co z ciebie za chlop jak nawet porzadnego obiadu nie zjesz ani sniadania.... ? pf.. pewnie wygladasz jak jakis opatyczak z dlugimi,chudymi krzywymi ohydnymi nogami, wkleslym brzuchem....moj facet na obiad zjadla miche zupy, ziemniaki/ryz 3 kotelty surowe, na sniadanie 7 parowek .... a w miedzyczasie jak ma ochote to jakiegos fastfooda a jak nie to kanapki, jajecznica czy cos.... jakis przykry poznaniak jestes juz dawno to zauwazylam..selavi

Gość Poznaniak85
sorry ale kto ma tyle kasy na codzienne takie jedzenie ? widocznie koleś pochodzi z rodziny, gdzie bardziej się o jedzenie dba a nie wszystko kupione... zamiast kupować gotowe ciastka weź je upiecz , zamaist zamawiać pizze sama zrób itd...mniejsze koszty i nie będziesz miała tyle czasu na jedzenie

a kto napsial ze starcza mu kromka na 2 dni ? gosc po prostu nie spodziewal sie ze ona moze tyle jesc, on kupuje zarcie i dziwi sie ze tak szybko znika, dziwne ze zaluje na nia, bo tak nie powinno byc

Gość seeelavi
nie surowe kotlety tylko surowke mi chodzilo :)

Gość I mam wzorowe BMI
parówki :-O zmielone skóry zwierzęce z tłuszczem i polepszaczami pfffe...

Gość sknera i tyle
do i mam wzorowe bmi kazdy robi co uwaza,zreszta kazdy z nas pozwala sobie czasami na cos niezdrowego,nie przesadzaj A zeby miec zdrowo to najlepiej sama sadz ziemniaki i hoduj drób,bo to co kupujesz to i tak nie jest naturalne:-o

Gość seeelavi
ta..no i poznaniak sie wypowiedzial..jak to na poznaniakow-skknery przystalo nawet ciastek wg nich nie mozna kupic...pf

Gość seeelavi
i mam wzorowe bmi - jakas nawiedzona jestes a co ty tylko wpieprzasz rzezuche posadzona na gazie u siebie w oknie na parapecie? :/

Gość Poznaniak85
śmieszna jesteś :D chude nóżki ? :D kochana kiedy ty zbierałaś pokemony ja już trenowałem wioślarstwo, teraz siłownia, oprócz tego pracuje 7 dni w tygodniu ( wakacje ) praca po 14 więc raz nie mam czasu siedzieć przy kompie nie mówiąc o jedzeniu ........do roboty niech się weźmie to odrazu zmieni dietę..

Gość seeelavi
poza tym- facet to facet i potrzebuje zjesc miecho, lubi parowki- niech je, przeciez nie umrze od nich ...a ty idz lepiej pilnuj swpojego wzorowego bmi

Gość seeelavi
jasne poznaniak- tylko,ze codziennie widze cie na kafe jak wklejasz te swoje durnowate posty! a moj facet pracuje 8h dziennie i to jest praca fizyczna i potrzebuje tyle wlasnie zjesc! chyba pracujaj potrzebujesz wiecej energii ty mlocie...

Gość Poznaniak85
za komuny to chyba byście z głodu umarły nie ? Bo by nie było ciastek i chipsów codziennie :D Oj biedne...a ona niech zejdzie na ziemie jak będzie w ciąży też codziennie ciastka, chipsy, pizza itd ? Niech nauczy się zdrowego żywienia...i za skąpego też się nie uważam bo rodzicom nigdy prezentu tańszego niż 500 zł nie kupiłem, nie mówiąc już o tym, że wymieniłem rodzicą pralkę, kino domowe itd :)

Gość I mam wzorowe BMI
"na sniadanie 7 parowek .... " --->> bblllleeee....... :-P pffeee...... zawał serca przed 40. udar mózgu :-O ......... "Jak szybko i skutecznie zostać wdową?" - widzę, że czytałaś ten podręcznik małżeński.

Gość seeelavi
buhahahahahaha powaliles mnie na lopatki tym,ze informujesz nas ze wymieniles rodzicom prake jak i kino domowe. chlopcze!jestes wspanialy!!!!! ale wlasnie ten twoj post pokazal,jaki sknerus z ciebie..przed obcymi sie tlumaczysz za ile prezent, co jaki i gdzie...ehh..

Gość Poznaniak85
jakbyś czytała pracę mam po 14 , po drugie co mi z chłopakiem wyjeżdżasz ? My tu o niej gadamy , jak na kobiete odżywia się koszmarnie i drogo , skoro uważa się za dorosłą niech policzy ile wydaje na jedzenie !

Gość seeelavi
wzorowe bmi... smieszna jestes. idz podlej swoje zielska

Gość mówi że za dużo jem
no kurczę przecież muszę jeść żeby mieć siłe na robienie mu loda

Gość seeelavi
wyjezdzam z chlopakiem bo ty jedziesz po jej jadlospisie (chuj ci do tego co ona je..bedzie chciala to zje gowno..a tobie nic do tego) wiec i ja postanowilam pojechac po twoim jadlospisie porownujac cie do mojego chlopaka patyczaku

Gość Poznaniak85
a ty czym się możesz pochwalić ? pewnie niczym bo nauczona pasożytowania , na bliskich wydam każdą kwotę sam moge nie mieć ale rodzinie nie zabraknie po prostu żal was..niewolnicy śmietnikowego jedzenia :D

Gość Poznaniak85
już mam kompletny obraz... ty gruba dupa, więc i chłopakowi z brzucholem nie żałuje... i będziesz bronić każdego kto ma podobnjy styl do twojego...sorry wole zdrowe i szczupłe...bo sam taki jestem...pozdro sfrustrowana grubasko

Gość seeelavi
mylnie mnie okreslasz,ale nie obchodzi mnie twoje ocena, jestes chlopem co ty tu w ogole robisz...ty jeste sjakis pogubiony....zal zal