Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sensu....

nie wiem co dalej...potrzebuje rady....

Polecane posty

Gość bez sensu....

Napisalam mature...wyniki nie sa zle..ale tez nie najlepsze...najgorszy z geografii rozszerzonej 50% a najlepszy z angola pisemnego podstawowego 92%...wiec generalnie to nie jest zle...ale sa lepsi...zawsze w zyciu zle wybieralam i przez to za kazdym razem mialam problem zeby sie gdzies dostac ;( zaczelo sie juz od liceum ;( teraz oczywiscie tez sie nie dostalam..a skladalam na turystyke oraz na dziennikarstwo...(to drugie to ze wzgledu na mame ktroa mi marudzila ze mam na cos jeszcze probowac..) Teraz nie wiem co dalej...wiec raczej zostaja studia zaoczne...i tutaj moge wybrac kazdy kierunek..ale nie wiem co bedzie najlepsze...chce cos przyszlosciowego...zeby to byl kierunek wart tych pieniedzy ktore na to wydam ;/ ale ogolnie to mnie to wszytsko przeraza i w ogole jest jakos tak bez sensu..:(

Gość fdsh
boosz ja jak zdawałm tez sie nie dostałam io mposzłam na zaoczne i to był bardzo dobry wybór- pracuje, zdobywam doświadczenie, studiuje i jeszcze mam kase dla siebie, a siedziec codziennie na tych wykładach i słuchać bredni bym nie wytrzymała🖐️

Gość bez sensu....
ale ja sie troche boje zaocznych....ze nie dam rady tye siedziec przez 2 dni.. a to prawda ze potem nie ma nigdzie na dyplomie napisane czy konczylo sie zaoczne czy dzienne??

Gość dzienne studia to strata czasu

moja siostra tez jest wkurw choc moze nie zdala az tak super jak na kujona ale jak na nasz powiat to super miala wos 64 pods ang 90 podst pol 73tez pods do tego historia rozsz ktorej nie zdala zlozyla na 3 kierunki europeistyka polonistyka i konigwistyka czy jak to tam jest ;P i tez sie nie dostala 255zl poszlo sie jebac no i tez idzie na zaoczne, choc najbardziej zaluje kasy ;p a ja na nic nie skladalam ide za rok i przynajmniej mam kase w kieszeni:)

Gość dzienne studia to strata czasu
bzdura, pracodawca jak masz papier, to patrzy na umiejetnosci a nie na tryb studiowania, zaoczni sa coraz bardziej cenienie bo musieli godzic prace ze studiami