Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karollo

wy jestescie jacys pojebani!!!

Polecane posty

dzieki niektorym osobom tutaj kafeteria to dno! nic nie mozna napisac o nic zapytac, bo zaraz ze podszyw albo jakie sglupie teksty. czemu dla was wszytsko podchodzi pod podszyw, wymyslona hitorie? ludzie naprawde maja problemy i chca sie poradzic... albo to glupie osenianie 0-10. lub tez teksty w stylu \'obciagniesz mi z polykiem\' na kazdy temat. zenada

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
glen b to jeden wlasnie z tych wiesniakow kafeteryjnych co nigdy laski nie poznal i nie wydupczyl i tutaj kazdy jego post to obciagnij wyliz pokaz cycki bardzo wysoki poziom prezentuje ten szczaw

Gość ghd
CO TO ZNACZY WSNR?????????????///ODPOWIADAC MI TU SZYBKO???!!

Gość nina blue
zgadzam sie z karollo

Gość prawdziwy_karollo
smutno mi :( założyłem ze 100 topików pytałem o różne rzeczy: -czy Wy też lubicie pokazywać w parkach fiuty? - czy wy też jecie psie kupy? -czy obciągacie psu z połykiem? i co ! tylko głupie potrzywy albo się ze mnie śmieli :( jesteście pojebani

Gość prawdziwy_karollo
z gracja zjadam smarki mojego dziadka Antoniego :classic_cool:

Gość tak jedna wkurzonee
mi kiedyś sytuacja nast się przytrafiła: ktoś mi podebrał nicka pomarańczowego, wcześniej się podszywając (załóżmy że miałam nick Wiesia) , zaczerniłam go sobie - elegancko z hasełkiem i co?? miałam czarnego podszywa:( nie wiem co się wtedy stało możecie mi wyjaśnić?

po pierwsze prawdziwA karollo, po drugie glen dziekuje Ci za tak wysoka ocene czuje sie zaszczycona, widze ze tylko na tyle Cie stac.a po 3 czemu jeszce nikt nie napisal ze to podszyw?

Gość hjfhg
CO TO JEST WSNR??? PS> JEM QPEEEE:P

Gość prawdziwy_karollo
kopiuję podszywy z wikiterii:classic_cool:

Gość prawdziwy_karollo
jestem transem

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
banda jebanych debili

Gość karolllo
jem:)

Gość nina blue
karollo ogolnie popieram choc przyznam ze raz jak czytalam podszywy do danego tematu na moj nick to smialam sie do rozpuku hihihi

Gość prawdziwy_karollo
patrze na nią , podziwiam, a potem w zależności od konsystencji lepie z niej ludziki (takie jak z plasteliny) bądź zjadam poprostu :) lubie też się nią smarować

Gość nina blue
tak to prawda zgadzam sie tez czasem staram sie pogadan normalnie i o waznej dla mnie lub innej osoby sprawie o tu te teksty

Gość nina blue
czasem robi sie zabawnie ALE TYLKO CZASAMI

Gość a twoja
hej karollo ale nie złośc sie tak..sama sie czasem podszywam i to nie za ludzi mających poważne oproblemy tylko za puste idiotki badz jakichs cweli. a poza tym przyznaj ze to jest naprawde smieszne:)

Gość nina blue
Zawsze mam mokro gdy widze kaczyńskiego w telewizji, jeżeli jestem wtedy sama w domu to zaczynam się masturbować, myśląc o nim i o jego kocie.

Gość prawdziwy_karollo
rozumiem cię świetnie nina - myśl o kocim ogonku sprawia ze tryskam zarówno z mojej pipki jak i fiuta( bo jak wiecie jestem transem)

nie zloszcze sie, czasami to ejst smieszne ale ebz przesady a poza tym z czasem robi sie to nudne i meczace bo co za duzo to nie zdrowo. i rzeczywiscie ejst to momentami denerwujace jesli ktos pyta powaznie

i z tym ze to takie smieszne tez bym nie szalala bo co zabawnego jest w ciaglym powtarzaniu 'jem kupe' lub' obciagam z polykiem'