Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwefefreferf

Problemy w ubikacjipo ciąży

Polecane posty

Gość fwefefreferf

w maju urodziłam, niby wszystko okey, ale mam problem z oddawaniem stolca, boli mnie przy tym,czesto mam zatwardzenie, czasem zdarza sie , ze cały dzien nie moge oddac stolca, a pozniej na drugi dzien jak oddaje to sie tyle nazbiera, ze boli. co to?

Gość dfmgjdglfhn
hahaha, bardzo dobrze, a sraj po scianach

Gość fefwefrefrefr
co w tym smiesznego, a moze Ty nie srasz tak?hehe, kazdy sra, nic co ludzkie nie jest mi obce, spadaj swirze, zakłądasz psychopatyczne topici,zaraz cie dorwie moderator to dostaniesz!!

Gość kasisssssAAA
Przepraszam, że tu piszę, ale ja mam dokładnie tak samo od jakiś 8 czy 9 lat a dodam, że mam 17 lat... (i nie byłam w ciąży :)) Moi rodzice mówią, że histeryzuję...

Gość fefwefrefrefr
Kasia wspołczuje,mowiłas lekarzowi? ja bylam u ginekologa, po ciazy, to mi zapisał masc posterisan i czopki, troche pomagaja, ale żylak nadal widoczny i boli, choc juz nie krwawi

Gość nie zapomnij
to moga byc hemoroidy, odatkowo zwiekszasz ryzyko jesli masz zaparcia, koniecznoe jedz to, co nie doprowadzi do zaparc jesli odzywiasz sie dobrze to przejdz na probiotyki i kolejny raz napisze jak kolezanka wyzej - powiedz o tym lekarzowi

Gość kasisssssAAA
Ja własnie mam hemoroidy.. Ale jak byłam młodsza i mówiłam mamie, to się śmiała i mówiła, że hemoroidy mają własnie kobiety w ciązy i ogóllnie bagatelizowała.. A teraz boję się iść do lekarza :/

Gość kasisssssAAA
Bo w intenecie gdzieś znalazłam o hemoroidach to mówiła, żebym nie czytała tego bo od razu będa mi się zgadzać objawy :D

Gość fghjghgkjhlhl
mialam to samo po porodzie, ale lekarka zaaplikowala mi jakis czopek i mnie przeczyscilo. od tamtej pory wszystko jest ok. moze sprobuj czopki bez recepty jesli wstydzisz sie isc do lekarza, wiem to krepujace. ale gdzies kiedys reklamowali cos bez recepty. zapytaj w aptece.

Gość polecammm
polecam grzybka tybetańskiego. Myślę, że pomoże. Sama mam i piję. Pomoaga i do tego jest smaczne.