Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet29

30 latki chyba głównie patrzą się na twoje zarobki lub na mieszkanie

Polecane posty

Gość Facet29

Druga dziewczyna powiedziała mi że nie jest pewna czy jestem w stanie utrzymać rodzinę. A zarabiam 2000 a ona minimalną w hipermarkecie.Tak jakby nie liczył się charakter czy wygląd . Ostatni raz spotykałem sie z kobietą w tym wieku . Teraz tylko 20 latki

Gość taka kurewska natura
kobiet

Gość adhade
lepiej zainwestuj w samochód 20-latki to lubią

Gość Mam 30 lat pensję 2 000
i mieszkanie. A mój facet zarabia 1 100 zł. Więc chyba nie wszystkie :P

Gość dfghjk
bo 30 latki to zdesperowane kobiety co szukaja meza, moglyby nawet neon se powiesic na szyi "szukam meza, wymagania...." ciezko normalna 30 znalezc, i to mowi kobieta a nie zrzedzacy facet!

martwi się dziewczyna o Waszą przyszłość, a Ty jej od razu od materialistki wyskakujesz :P

Moje Audi robi dobre wrażenia hehehe ale w malolatkę przyjemnie inwestować

Przyjemnie inwestować w sensie że przyjemniej spędza się czas lepiej się człowiek bawi są weselsze zabawniejsze no i fajnie z 19 się pokazać

Gość mfrp
ja też wolę młodsze egzemplarze (jestem kobietą)

Gość mfrp
oczywiście mam na myśli facetów młodszych od siebie.

"Druga dziewczyna powiedziała mi że nie jest pewna czy jestem w stanie utrzymać rodzinę. A zarabiam 2000 a ona minimalną w hipermarkecie.Tak jakby nie liczył się charakter czy wygląd . Ostatni raz spotykałem sie z kobietą w tym wieku . Teraz tylko 20 latki" Kobiety są odpowiedzialne nie tylko za siebie, ale również za ewentualne potomstwo. To kobieta się musi na tym zastanawiać, bo jak facet jej zrobi dziecko i potem wypnie się, to ona musi je utrzymać z jego pomocą lub bez jego pomocy. I jak tu nie patrzeć, czy facet da radę wyżywić rodzinę? Ale jak na dojrzałego faceta przystało poprzestań na 19-nastkach duży chłopcu.

Gość Krystiannnn28lat
Ja poznałęm dziewczyne 21lat ona wykorzystywała facetów błągajac ich aby ja zaspokajali bez seksu tylko ja dotykali ona nic dla nich nei robiłą

Ale to już nie te czasy ze odpowiedzialność kobiety przejawia się w tym ze ona szuka bogatego faceta, tylko w tym że potrafi sama utrzymać rodzinę

ja tam nawet nie wiem ile moje szczęście zarabia, ponadto jeśli będziemy mieszkać razem, on część swoich dochodów bedzie odprowadzał na swoje potomstwo, więc gdyby mi zależało na kasie, nie wiązałabym z nim swojej przyszłości. pierwszego męża utrzymywałam przez dłuższy czas, bo miał problem ze znalezieniem pracy. więc gdyby mi zależało na kasie, nie wychodziłabym za niego. twoja teoria jest kompletnie z dupy :P

Gość coś w tym jest...
moja 30-letnia koleżanka, panna...stara panna;) ma co roku większe wymogi w stosunku do potencjalnego męża; 1. Super przystojny!(sama urodą nie grzeszy, taka szara myszka) 2. Super bogaty; bardzo dobrze płatna praca, a najlepiej własna świetnie prosperująca firma, duże mieszkanie lub dom, elegancki samochód (ona pracuje w sklepie, mieszka z matką w małym mieszkanku) 3. Inteligentny;) 4.Zakochany i zapatrzony tylko w nią:) ...............ma jakieś szanse? Na randki umawia się ciągle, co chwilę widzę innych panów przy niej, najczęściej z czata lub "fotka.pl", poczym znikają jak kamfora, a ona płacze, że na starość tylko z kotem zostanie, no, ale przy takich wymogach...

"Ale to już nie te czasy ze odpowiedzialność kobiety przejawia się w tym ze ona szuka bogatego faceta, tylko w tym że potrafi sama utrzymać rodzinę" Zgadzam się całkowicie. Rola faceta we współczesnej rodzinie ogranicza się tylko do oddania nasienia. Nic więcej nie musi robić. Ale czy dla 30 gramów kiełbasy opłaca się brać całego wieprza do domu? I jeszcze go utrzymywać. Przecież on chce żreć i śmierdzi :o

"Przyjemnie inwestować w sensie że przyjemniej spędza się czas lepiej się człowiek bawi są weselsze zabawniejsze no i fajnie z 19 się pokazać" Buhahahah, matko skąd się tacy ćwierć inteligenci biorą. Ale się uśmiałam.

wyszłam z kąpieli- zawsze warto mieć osobę którą się kocha i ona kocha Ciebie. To żalosne że tego nie rozumiesz aż współczuje Nie twierdzę że kobieta ma mnie utrzymywać

"A zarabiam 2000" no to Cie chyba faktycznie nie stać :P pracuje na kasie, to liczyc laska umie

Gość mfrp
-------->Ale czy dla 30 gramów kiełbasy opłaca się brać całego wieprza do domu? I jeszcze go utrzymywać. Przecież on chce żreć i śmierdzi--------> śWIETNE