Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet29

30 latki chyba głównie patrzą się na twoje zarobki lub na mieszkanie

Polecane posty

Gość lfdp
Najlepiej zeby kobieta robiła wszystko: zarabiała, wychowywała dzieci, prała sprzatała itp. a wy będziecie łazić na 20-tki

"Najlepiej zeby kobieta robiła wszystko: zarabiała, wychowywała dzieci, prała sprzatała itp. a wy będziecie łazić na 20-tki" najlepiej... ale nic z tego co piszesz, nie robicie

na dodatek mlodszą można odchować a 18 często jeszcze na gwarancji a co z taką starą...

nie no, facet jest wyedukowany. Pewnie ma dyplom Wyższej Szkoły Humorystyczno-Erotycznej w Koziej Wólce :) nie ma co, przygnębieniający jest fakt, że taki inwestor może mi się trafić kiedyś na męża, zamiast inwestować w swoje dzieci, będzie inwestował w córki kolegów z pracy :P

Gość lfdp
chyba piszesz o swoich doświadczeniach.... W takim razie jestem wyjątkiem

Jak na faceta zarabiasz grosze :O Szczerze mówiąc nie chciałabym faceta zarabiającego mniej ode mnie :O Mężczyźni zarabiają lepiej :P chodz to niesprawiedliwe 😭 tym bardziej Twoje wynagrodzenie to porażka :O Nie masz się czym chwalić facet. Jesli jednak po za Tymi tysiakami nie masz nic do zaoferowania to się nie dziwie , że trafiasz na same :O no :P

Gość jhklf
------30 latki chyba głównie patrzą się na twoje zarobki lub na mieszkanie----------->co świadczy o tym, że myślą.

też się z takim podejściem u kobiet często spotykam i to tych po 30, nie dość że stare to mają zawyżone wymagania

Gość stare szmaciaki

Gość trzeba kurestwu mówić
NIE

To nawet nie chodzi o kasę . Ale trudno być z kimś dla którego liczy się tylko twoja pensja.

Gość może mniej opłacalna
ale przyjemniejsza

Sponsorowanie małolatek tyle nie kosztuje co trzymanie 30 w domu.

Gość hehedobre

Gość bez wahania
najwiecej nerwow i pieniedzy kosztuje utrzymanie wieprza po ciazy i po 30 ktora jest gruba brzydka

Gość krowę w tym wieku utrzymać
to też spory wydatek

Gość heheha
odkąd skończylem 25 lat nie zadaje się z rówieśnicami a tym bardzie starszymi

U mnie w pracy pełno samotych wyksztalconych 30 ale są tak zjebane że aż strach I OCZYWIŚCIE MATERIALISTKI

Gość cala prawdaaaa
lepiej inwestowac w maloalte niz w 30 letnia koorwe :)

Gość W sobotę umówilem si koleżankę
W sobotę umówilem się z koleżanką a ona do mnie na spacerze że facet mający prawie30 lat powinien mieć mieszkanie, odrazu przypomnialem sobie ten temat, przeleciałem szmatę i wypierdalaj, wprawdzie mam mieszkanie ale nienawidzę szmat

cóz...jeszcze niedawno...jakiś tydzień temu myślałam, że jestem w stanie zainteresować się tylko i wyłącznie męzczyzną dojrzałym, czyli ok. 35- tki, doświadczonym, o ugruntowanej pozycji zawodowej i społecznej...cóż, dzisiaj uważam, że gdybym przypadkiem została sama, czego oczywiście nie chcę:D, skierowałabym uwagę na dużo młodszego męzczyznę...z potencjałem:D:D:D:D:D

Gość stokrotka....
"Jak na faceta zarabiasz grosze Szczerze mówiąc nie chciałabym faceta zarabiającego mniej ode mnie " "Mężczyźni zarabiają lepiej chodz to niesprawiedliwe tym bardziej Twoje wynagrodzenie to porażka Nie masz się czym chwalić facet. Jesli jednak po za Tymi tysiakami nie masz nic do zaoferowania to się nie dziwie , że trafiasz na same no " To najwieksza bzdura jaka czytalam ,kocie jestes cholerna materialistka,nie cierpie takich bab dla ktorych licza sie tylko pieniadze

2 tys ?? facet ty widzisz sens w tym zeby pracowac caly miesiac na sieke do samochodu?? Pewnie sie ostro wkurzyles na laske z hipermarketu ... gdyby weszla w uklad z toba mialbys przynajmniej od czasu do czasu co zjesc. W koncu na bank przynioslaby do czasu do czasu jakies przeterminowane puszki na chate.

2000 na rękę mi na cały miesiąc starczy jeszcze odkladam 500 miesięcznie, może jestem oszczędny hehe