Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia545

KROSTKI NA TWARZY I ICH WYCISKANIE

Polecane posty

Gość kasia545

od pewnego czasu robią mi się takie krostki na nosie, a ja je wyciskam, bo to silniejsze ode mnie... myślę, że jeśli będę wyciskała, to zrobi się strupek, odpadnie i nie będzie śladu... a potem na tym miejscu wyskakują nowe... co robić??? są jakieś dobre sposoby, by oczyścić sobie twarz? nie chodzi mi o wizyty u kosmetyczek od razu zaznaczam.. a policzki też mam szorstkie od krost i brodę też... :( pomóżcie mi.. :(

Gość kasia545
???

Gość kasia545
:(

A kosmetyki używasz jakieś???? żel do twarzy, peeling, tonik itp.

Gość kasia545
stosowałam żel głęboko oczyszczający z under twenty a obecnie krem oliwkowy...

Nie znam tego żelu którego stosowałaś, ja przyjmuję zamówienia na kosmetyki z Avon jeśli będziesz zainteresowana zapraszam na gg.

Gość kasia545
tak się składa, że ja też od niedawna jestem konsultantką avon :D a co mogłabyś polecić???

polecam picie kefiru z grzybka tybetańskiego. u mojej znajomej takie krostki zaczęły po tym znikać tak po kilku tygodniach. Od zawsze je miała teraz cały czas go pije i nie ma już żadnych krost na twarzy.

Gość kasia545
a skąd wziąć ten kefir???

Gość kasia545
a tak propo... mówiłaś, że jesteś konsultantką, więc chciałabym spytać co sądzisz o tym nowym szybkodziałającym żelu myjącym przeciw wypryskom do mycia twarzy AVON CLEARSKIN??? jest w nowym katalogu na str. 97 http://www.avonpolska.pl/e-katalog/katalog11.html

kefir robi sie samemu. Grzybka tybetanskiego zalewa sie mlekiem i powstaje taki "kefir". Takiego grzybka mozna kupić m.in. na allegro, moge Ci go sprezentować jeśli mieszkasz na Dolnym Ślasku. Chodzi o to, żeby grzybek nie wysechł za bardzo (musi być cały czas zamoczony - ewentualnie kilka godzin wytrzyma bez wody ani mleka), jeśli mieszkasz na drugim końcu Polski to przesyłka będzie dłużej szła.

Gość kasia545
mieszkam w okolicach Lublina...

Gość kasia545
a wiesz może coś na temat tego żelu???

ja niestety nie wiem nic na temat tego żelu, nie jestem konsultantka AVONU, nie znam za bardzo kosmetyków tej firmy.

Hmmm.właśnie jesteś od niedawna konsultantką więc może zamów sobie i wypróbuj. Ja sobie zamówiłam i wypróbowałam pomadkę pro-to-go i jestem zadowolona.

Gość kasia545
no właśnie mam zamiar zamówić :P zobaczymy co będzie... już się boję, ale trzymajcie kciuki :D