vmithuri 0 Napisano Lipiec 15, 2008 tak mi sie w zyciu ułozyło że teraz szkocja jest moją ojczyzną bardziej niż polska. kiedy jestem w polsce tęsknie za szkocja i lubie tam wracac. nic na to nie poradze że tak czuje.za polską też tęsknie kiedy jestem w szkocji ale to nie to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szkocja Napisano Lipiec 15, 2008 Jak miło przecztac taki komentarz , czeka nas przeprowadzka do Szkocji z Anglii i powiem szczerze troche mama stracha. W jakim miescie mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja w Edynburgu mieszkam Napisano Lipiec 15, 2008 i tez mam podobne zdanie do autorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vmithuri 0 Napisano Lipiec 16, 2008 mieszkam na południu szkocji na zachodnim wybrzeżu. teraz jestem w polsce w rodzinnym domu. bardziej czuję sie zwiazana z tym krajem odkąd mam męża szkota i dziecko tej narodowości . poza tym szkocja dała mi pracę i poziom życia o którym w polsce mogłabym pomarzyć. u siebie w polsce to wiecznie problemy z tymi durnymi pracodawcami. KOCHAM CIE SZKOCJO!!! ale nie zapominam o polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach