Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d.e.m

Powiedzcie dlaczego tak ciężko poznać rozsądnąi miłą kobietę

Polecane posty

Gość d.e.m

gdzie szukać bo pomysłów już brakuje

Gość bo nie ma takich
za duze wymagania... Albo rozsadna albo mila :P Nie ma 2 w 1 :P

Gość ricky ticky
bo takie są nudne 💤

Gość nie brakuje z.
ja jestem super ale mam pare kg za duzo i juz mnie nikt nie chce

Gość blackcat
czas zwrócić uwage na "normalne" dziewczyny a nie uganiać się za lalkami :P

bo te normalne udają zwykle nienormalne i niemiłe, aby się nie wyróżniać z tłumu pustych lal:P

d.e.m napisał,że pomysłów brakuje.ze mną jest gorzej,nie potrafie pierwsza zagadać wole jak mężczyzna wychodzi z inicjatywą .Są też mężczyźni ,którzy woleli by aby to kobieta uczyniła pierwszy krok. I co z tym fantem zrobić????

Gość mnie nikt nie chce bo grubas
ze mnie, a jestem rozsądna i miła

Gość bo taka razsadna i mila
musi byc jeszcze pozytywna szczupla ladna szalona czasem niedostepna tajemnicza slodka inteligentna i wtedy was kreci jak jest naprawde mila i rozsadna opanowana to taka jest dla was nudna :)

prawda! jeden szuka szalonej,drugi rozsądnej ,trzeci twierdzi ,że normalne są nudne...Ludzie o co tu chodzi???????

Gość Luska z W.
Pytanie jest tendencyjne. Bo ze niby milego i rzsadnego mezczyzne latw poznac? Jezeli tak to po czymgo poznac? Jakies znai szczegolne? ;-)

Gość Luska z W.
Alez mam dziwna klawiature :O

ja juz przestalam sie zasnawaic bo mnie to bawi i wpedza w kompleksy zaczelam byc taka jaka jestem i wielkich zmian nie bedzie, czy komus sie to podoba czy nie nie mam zamairu sie dopasowywac byle uchodzic za ideal

Dlaczego niby udawać kogoś kim się nie jest?Należy być sobą i tylko sobą a jeśli ktoś nas pozna i pokocha , to znaczy ,że akceptuje takimi jakimi jesteśmy :) taka powinna co??? :)

eh ..... racja fajnie jak ktos nas akceptuje tylko "bo w tym caly jest ambaras, zeby 2 chcialo naraz" :o, ci ktorzy mnie akcpetowali w 100% byl jacys tacy za spokojni :P

nie wierze w to :o przyklad moja siostra -32 l, mocny charakter, nie daje sobie wejsc na glowe, tak piekna ze nie musi sie malowac, zarabista figura, ukonczone 2 kierunki, swietna praca i placa, wielu przyjaciol i co ?:o sama jak palec. nie ma zadnej ukladanki .....😭

Gość Luska z W.
Bo to sie nosi w sobie, ze albo nam z kims wychodzi, abo nie. Zreszta ja sie trzymam jekiegos tam zyciowego kierunku i trudno, zebym nagle posanowla zaostac szalona i tajemnicza kobieta, bo moze to mi zapewni sukces u plci przeciwnej :)

nie musi się zaraz nosić.Sęk w tym,że męźczyźni boją się takjich kobiet. J kilka razy już słyszała,że jak się nie uśmiecham to wyglądam powaznie i niedostępnie,poza tym prawie 98% poznawanych osób uwaza ,że jestem mężatką i nikt nie chce wierzyc ,że nie..... DLACZEGO TAK UWAżAJA PYTAłłAM??? PONIEWAż TO NIE MOżLIWE żEBYM BYłA SONGLEM I CO???? NIE JESTEM BOGINIą ALE WIDOCZNIE MAM COś CO MOżE PRZYCIAGAć....A JEDNAK TAK TRUDNO POZNAć WARTOśCIOWEGO MęCIZNE :) SORRY ZA KROKODYLE ALE PRZEZ NIUWAGE SIę WłąCZYłY.

CO Wy macie z klawiaturą, bo aż oczy bolą ;) Więc "tajemniczne", eteryczne, kobiece maja szanse na faceta? :o, ja troche jestem jak siora, męska, nie staram sie byc lolitka-slodka idiotka, nie bierzemy sie na "kocham cie" po 2 tyg, ani naiwne teksty... faceci nie wiedza jak podejsc, mimo liczych prob i wieli rol, masek ... boje sie ze i ja pojde Jej sladem ...mam w sobie seksapil jak Ona ale taki chlodny na dystans :/

Gość Luska z W.
Ja chyba tez w oczach osob, ktore nie poznaly mnie blizej trzymam dystans. Nieraz slyszalam, ze podobam sie mezczyznom, ale jakos tak wyczuwa sie we mnie rezerwe :-)

wiesz .....rozsądna i miła ,chyba musi znaleźć się taki ,ktory znajdzie na nas sposób :) coś jak odczarować kaczkę na łabędzia ;-)

Zgadzam sie, jednak nie wiem jaki musialby być ten facio :o jakis anoł:P ( w moim przypadku ;) ) Luśka - bo Ty potrzebujesz uwolnic spontanicznosc w sobie ;) Ruda- a co jak spotkalysmy takich czarodzejow ale ich olalysmy ?

Gość Luska z W.
Uwolnic spontanicznosc? Jasne, juz sie robi ;-) No a serio, ze mnie jest troche dziwadlo i co poczac. Chcialabym kogos, przy kim poczuje, ze na bazie wzajemnych roznych, przede wszystkim porozumienia i zaufania moglabym z tym nim spedzic reszte zycia. A skoro dotad nie kojarze takiego zjawiska to co o mnie myslec? :)

hehe, bez papierów ;) (bez jaj :P ) często sie zastanawiam czy to moze kwestia wymagań wygórowanych ? :o bo jak to mozliwe, ze zaden nie pasuje - do tej pory ... Luśka, wiem ze sposob troche pokretny, ale zrob sobie dziecko :P - one przypominaja doroslym jakim kiedys sami byli

Gość Luska z W.
A nie, z dziecmi mam do czynienia sporo i regularnie, wiec braku wiedzy w temacie nie posiadam :) Co lepsze, dobrze sie z dzieciakami dogaduje. Bardzo dobrze tez wychodzi mi zartowanie, i to nawet lepiej z mlodszymi niz starszymi. Ale sprawy typu bliskosc to juz inna kategoria :)