Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d.e.m

Powiedzcie dlaczego tak ciężko poznać rozsądnąi miłą kobietę

Polecane posty

Gość Luska z W.
Ja ostatnio sprobowalam, ale porazka. Moze bylam niecierpliwa, ale juz nie chcialo mi sie odberac tych bezsensownych wiadomosci (duzo) Szybko zrezygnowalam

Gość bo taka razsadna i mila
Bozesz Luśka przerażasz mnie ...tzn ja siebie ..... ;) Bliskośc to tez moja pięta, jednak najukochanszy 2,5 letni podopieczny, rozbudzil we mnie poklady czulosci i spontana tak, ostatnio poznałam jednego, taki wyksztalocny, grzeczny, przystojny, ale wogole z kobietami nie umial sie obchodzic, ucieklam od niego :o szkoda, bo tez taki dziwak niereformowalny, pare cech a moglbyc idealem ;)

Gość Luska z W.
Albo od razu niemal oswiadczyny, albo jacys pozajmowani zdaje sie szukajacy romansu :)

hmm cieżko jest mi coś pisac powaznie na kafe, ale wiesz Luśko jestem zdziwiony, że nie spotkałaś jeszcze faceta, któremu byś pozwoliła się odkryć...może jednak szczęście więcej znaczy w sprawach uczuciowych niż myslałem

Gość bo taka razsadna i mila
Luśka celuj w b. wykształconych i oświeconych ;) ( mało i ch ale mało też Lusiek :P )

Gość Luska z W.
Lucky, bo chodzi o ten najwiekszy ambaras, a ze jakos intensywnie sie nie rozgladam to sytuacja jest podwojnie,albo nawet potrojnie utrudniona :) Bo taka mila... Ty mi radzisz z czyjego doswiadczenia? Bo przeciez nie swojego, nie? ;-)

Gość bo taka mila i rozsadna
Luska po czesci ze swojego doswiadczenia ( jestem coraz blizej ..;) ) + intuicja, ktora niestety nie ma zastosowania gdzie/kiedy powinna - ot taka bomba(przy kopalni zlota ;) ) z opoznionym zaplonem

Gość Luska z W.
Lucky, dzieki za dobre slowo, naprawde :) Czasem mysle, ze powinnam byla byc bardziej rozsadna i nie patrzec w przyszlosc az tak optymistycznie. Z drugiej strony lepiej zwiazac sie i byc szczesliwa chocby i w wieku 40 lat niz spedzac nieszczesliwe miesiace i lata u boku wybranka z tzw. rosadku. Tak mysle i tego sie trzymam :)

Gość Luska z W.
Bo taka mila -- to jest chyba loteria, tak mis ie wydaje. Poza tym moje zamezne kolezanki wcale az takie znowu szczesliwe nie sa, wiec wnioski zostawiam otwarte :)

papa Ruda 🌻, milych snow ;)

Gość truskawkowamamba
pytanie mozna odwrocic tez w druga strone. najlepiej nie szukac, wtedy sie znajdzie. no i poprostu trzeba akceptowac wady bo kazdy je ma. ~i'm not a gril, not yet a woman.

Gość Luska z W.
Alb sie sam znajdzie, albo i nie, i nie ma sensu sie oszukiwac, ze jest inaczej :)

Bo mi sie wydaje, ze wiekszosc kobiet to mysli ze jak sie zwiaze z mezczyzna to on ja bedzie tulil i piescil, az do smierci ..tzn nie da sie sprostac jakis tam wyobrazeniom 2 ludzi ... bardziej traktuje z czasem facetow jak kolegow :o nudzi mnie to :D jak spiewal kowalska "trudno tak razem byc nam ze soba, bez siebie nie jest lżej .. "

szczerze...ja nawet nie rozumiem czegoś takiego jak"wybór z rozsądku" (mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał zrozumieć;) )..po prostu w pewnych kwestiach nie mozna "zgodzić sie na mniej" powtórzę Luśko że się znajdzie...a jak może pamietasz wróż ze mnie niezawodny!:)

Gość Luska z W.
Krawczyk i Bartosiewicz o tym spiewali, ale oczywiscie to na marginesie Ja bylam w jakichs tam zwiazkach i wiem, ze we dwoje lepiej niz samej, no ale z czasem wzajemne oczekiwania moga okazac sie ZBYT rozbiezne i nie ma rady.Wtedy lepiej zostac sama, bo przynajmniej z nadzieja, ze jeszcze gdzies, ktos, moze :D

komp mi sie chrzani ...papa tak bartosiewicz, pomylilo mi sie. ja proponuje sex znajomosc;) cel ten sam, i zadnych rozbieznosci, chyba ze kondycja nie dopisuje :P dobra sory bo mi wybuchnie, tzn komputer

Gość Luska z W.
Lucky, badania dowodza, ze okolo polowa kobiet decyduje sie na mlzenstwo z tego tzw.rozsadku. Ja mialam wiele szans na to, zeby sie w ten sposob ukierunkowac. No ale kady wg swoich priorytetow. Nie nalezedo wspomnianych 50% i nic na to nie poradze

Gość Luska z W.
Taka mila, Seks znajomosc to kada chyba moze miec na skinienie palcem, wiec co to za wyzwanie proponujesz? Za latwe zadanie ;-)

Czasem kiedy jest trudno, moze na chwile byc łatwo, w celu nabrania tchu ;):D Nie poroponuje a ironizuje, bo przeciez i tak wszytsko sie sprowadza do seksu :o Wieć mozna być sprytnym ;) Teoretycznie

Gość Luska z W.
E tam, o seks znajomosciach to mozna tylko na serio przeciez! Takie mamy czasy i trzeba sie dostosowac! ;-) A na zart - jakos to bedzie. I znow powaga - od braku seksu sie nie umiera ;-)

jestem pewien, że od braku seksu się umiera...i tylko nikt nie chce ujawnić skali tego tragicznego jakby nie było zjawiska żeby nie wprowadzić powszechnej paniki:O

Powiedzcie dlaczego tak ciężko poznać rozsądnąi miłą kobietę } Myslę że te dwa przymioty się wykluczają. :classic_cool:

( jestem zadziwiona, ze komp sie nie wylaczyl, wiec skoro wiadomosc dotrze, tzn ze dziala;) ) Jakie czasy, takie obyczaje...chociaz rozpusty nigdy za wiele. Trzeba korzystac poki sie moze ;) Pewnie, ze jakos bedzie, przeciez sa wibratory :P

Gość nomuvie
az sie bateryjki nie skoncza hiiiiiiii hiiiiii

Gość no to Myrewin udalo ci sie
Myrevin Powiedzcie dlaczego tak ciężko poznać rozsądnąi miłą kobietę } Myslę że te dwa przymioty się wykluczają. \" :D:D:D racja w 100% mila i rozsadna to sprzecznosc a jeszcze na dodatek madra to juz mega sprzecznosc :D