Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d.e.m

Powiedzcie dlaczego tak ciężko poznać rozsądnąi miłą kobietę

Polecane posty

Gość bo taka mila i rozsadna
Bateryjki lub paluszki lub kto woli bateryjki paluszki ( te z kroliczkiem) :D

Gość Luska z W.
Myrevin, sa rzeczy o ktorych sie filozofom nie snilo, wiec i kobiety o tych dwoch przymiotach na pewnotez zamieszkuja nasza planete. Spokojna glowa :D Co do wibratorow to sie nie znam, jakies takie dziwne mam przywiazanie do metod tradycyjnych chyba (pisalam, ze dziwadlo ze mnie ;-) ) Poza tym uklad nerwowy dostarcza przeciez naturlne wrazenia zastepcze (przynajmniej tutaj zalapalam sie do tych korzystniejszych statystyk ;-) ) No i jak wspomnialam, czuje, ze bez seksu jednak nie umre (chyba wtajemniczani zostaja ci, co do ktorych wiadomo, ze panikowac nie beda, to a propos przypuszczen Lucky'ego) :D

Luska alez ja popieram Luckego, mysle, ze skutki braku tak intymnego kontaktu z czlowiekiem ( bo nie wiem, sa tez rozne orientacje :P ) padaja na mozg po pewnym czasie :o i ta zgryzliwosc starych p ..... Stad nastarszy zawod na swiecie jest najstarszym ;) Ja nad wibratorem sie zastanawiam :D boje sie ze moje dzieci ( o ile sie trafi:) ) w toku ewolucji, zostana posiaaczami dlugich mocnych palcow

Gość Luska z W.
U mnie nie ma tragedii, jak wspomnialam mam sprawnie dzialajacy uklad nerwowy, wiec palce tez nie odgrywaja az takiej roli. A co do kontaktu intymnego - jasne, ze natura inaczej to obmyslila, ale nie wiem, czy nie gorszy jest kac moralny, jezeli sobie takowy zorganizuemy jakims bardziej niekonwencjonalnym sposobem typu romans :)

Gość dobra teoria nie jest zła
bo rozsadna miła kobieta przeważnie nie jest seksbombą. Tyle w temacie. :o

Gość dobra teoria nie jest zła
Zapomniałabym..... cześc Lucky :)

O ile z zalozenia ma byc tylko romansem, to masz racje. U mnie niby tragedii tez nie, narazie komedia - ponoc taka forma odreagowania tez działa. Mozetylko ostatnio jestem lekko zadziwiona ...

Seksowna moze jest, ale wynika to z jej plci, ale nie z prokowujaco-kokietujacego zachowania.

Gość Luska z W.
Ja tam nie mam do losu pretensji, bo prawda jest taka, ze za malo sie rozgladam, wiec jak juz to siebie by nalezalo obwiniac. Dlatego nie czuje sie jakos mocno zdolowana, cieszy mnie wiele innych rzeczy i ciagle cos tam sobie planuje. Bedzie, co ma byc, a jak juz popadne w desperacje to znajde kogos na seks randke w pol godziny ;-)

ide serio , moze do jutra! Moj podstawowy obowiazek mnie wola 🌻

Gość Luska z W.
Ja tez sie wlasnie nosze z zamiarem off -line. Mam plany na wieczor :)

Pięęęęękna niedziela :)