Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta...1988

jak jej go odbić?

Polecane posty

Gość Marta...1988
justynaaaaaaa - dzięki :) przynajmniej jeden wpis związany z tematem sprbję tego o czym napisalas

Myślisz, że jak kawałek brzucha pokażesz to facet od razu porzuci rodzinę:D? Jak można być tak tępym...

Gość jdsgfdlghlfjlk
zastanów sie gówniaro jakbys była na mkiejscu jego żony, miała męża i dziecko i jakaś dupa by sie zachowywała tak jak Ty... :o

Gość blackcat
Mój facet w sumie też gapi się na roznegliżowane 20stolatki ... a później komentuje że jakby był ojcem takiej gówniary to by zlał pasem :P A poważnie to myślę że co byś nie robiła to nie masz szans na MIłOSC ze strony takiego faceta :p

dajcie spokój co się rzucacie do justyny dziewczynka podrywa faceta w tak dramatyczny sposób, że tylko posmiac się można- szczególnie te telefony na klatce:D facet ma pewnie ubaw na całego;) a że juuu daje jej pare bardziej dorosłych rad.....

Gość komiczne ty rogaczu
ike i ty sie wpisujesz na topiku ze jestes madra lachociagu jebany???

Gość cukierasekk
Justynaaaa : a mi co doradzisz? mam problem- podoba mi się facet ma żone 5 -cioro dzieci ale to nie przeszkoda , jak najlepiej się ich pozbyć? ktoś tu pisał o wannie z kwasem ale ja bym obstwała przy dole z wapnem , a ty jak uważasz? tylko nie oceniaj mnie :)

no no no może i lachociągu ale nie jebany o tego typu sexie nie było mowy:P

ja pisałam o wannie- ale w tym przypadku bedzie potrzebny basen - ze względu na ilość sztuk do zgładzenia

Gość ja miałam taką sytuację
ja miałam taką sytuację i po prostu go uwiodłam.... parę kobiecych sztuczek i był mój.... raz nawet , gdy wiedzialam że ma przyjść, zastał mnie nagą i "zawstydzoną" ;) na seks szybko się złapał, bardzo chętnie i bez większych oporów kochał się ze mną, a potem po prostu zadbałam o to żeby żona się dowiedziała że jego penis bywa też we mnie.... oczywiście on do dziś nie wie że ona dowiedziala się dzięki mnie..... potem ona go zostawiła, ja się nim zaopiekowałam i dziś mam to czego chcę nie poddawaj się, próbuj, jak jesteś młoda, sprytna i masz ładne ciało to ci się uda! życzę szczęścia!

Gość komiczne ty rogaczu
a co ja mam zrobic podoba mi sie facet ktory ma 20 dzieci??? Myslalem zeby mu pyte obciagnac na polach mokotowskich gdy bedzie z nimi na spacerze co wy na to>???? A zona w tym czasie bedzie stala nade mna z batem i smagala mnie po pytongu krzyczac hetta wio??? :D

Gość a co to jest
ja miałam taką sytuację tak tak kochana dzisiaj ty jutro Martusia nigdy nie wiesz w kim bedzie bywal penis twojego latwego do zdobycia chloptasia

Gość cukierasekk
nie to żebym była uprzedzona - ale dziś co kretyński post to autorka Marta:/ basen- sąsiedzi zauważą, jednak dół z wapnem bedzie lepszy :) fakt troche pracy nad tym jest ale jaka satysfakcja potem :)

Gość Marta...1988
ja mialam taks ytuacje >>>> dzieki za kolejny pozytywny wpis :):) ale nie wiem czy się udałoby z tą nagością, bo moja mama siedzi w domu wciąż :O więc nie mialabym jak tego zrobić, a przecież goła nie będę stać na klatce czy nie pójde do nich macie jeszcze jakies pomysly?

Gość cukierasekk
dokładnie - myśli taka dajka że jej dupsko jest jakieś wyjątkowe hehe :) poleciał na jej szpare to poleci na inną , dziś Ty jutro Tobie :) wiesz że faceci to słabe i uległe bidulki są

justynaaa ja nie mam nic mądrego do powiedzenia? a ty masz, rozumiem? haha :D współczuję takiej `mądrości` ty i autorka topicu jesteście siebie warte :O

Gość komiczne ty rogaczu
a moze w zoo??? i wsadze mu pytonga do pyska aligatora i obleje go smola a potem w pierzu wytarzam????

Gość Marta...1988
gdy tylko słońce zniknie za widnokręgiem wyjmuję z szafeczki nad 1-osobowym łóżkiem atlas ukochany atlas geograficzny zakupiony na aukcji internetowej wystawionej przez moją skromną osobę w celu zapoznania odczucia wygranej, a następnie podróżuje palcem po mapie kreśląc wymyślne esy floresy i marząc o wielkiej wyprawie w dorzecze Jangcy lub jeziora Titicaca

Gość Marta...1988
z wdzięcznością i gracją wydymanej właśnie kochanki pełzam ile sił w tułowiu do łazienki by tam pod prysznicem nucąć fargmenty utworów z pop listy rmf fm otulać się miękkością kaszmiru spienionego domestosa (nadaje skórze uczucie zaj**istej jedwabistości i likwiduje pomarańczową skórkę), by następnie udać się pociągiem relacji koszulki- radom na coroczny zlot szaradzistów i miłośników krzyżówek Jolek.

Gość Marta...1988
rzuciłam się na niego jak kazaliście! jesteście pojebani ! nie poskutkowało! na klatce jak mnie minol skoczyłam mu na plecy i zaczełam szeptać do ucha że chce żeby mnie bzykał .... on zaczął się wyrywać krzyczeć ze jestem wariatką moja matka wyskoczyła na klatkę wzieła mnie za ucho i kudla i zaciągneła do domu:( on powiedzial ze jestem jakas psychiczna, jego zona dała mi z liścia krem mnie zalała ojciec wrócił pasem mi po dupie przejechal i się skończyło :( eh i co ja tera zrozbie? nie mam szkoly nie mam pracy na osiedlu każdemu juz ciągnełam :( chyba trza sie wyprowadzic i nowych wyzwań poszukać- żonaci NADCHODZEEEEE

Gość Marta...1988
:( tak mi smutno tak mi źle tak mi żal :(

justynaaa bo `cenne` rady, jakich udzieliłaś mogą zniszczyć komuś życie... :O

Gość Marta...1988
n dobrze już dobrze, zostawmy to.. Trochę jestem zagubiona bo dostałam 3 na świadectwie z matematyki i tak mi smutno troche..:( po prostu bym chciała żeby ktoś mnie koffusiał :(

Gość dymek z papierosa
>Nawet jak facet Cie bzyknie to napewno się nie zwiąże z taką puszczalską gówniarą Jaaasne, bo taki facet co ma żonę a bzyka się z jakąś małolatą wcale nie jest puszczalski i na pewno zasluguje na kobitkę z klasą, nie?;-D Jak to mozliwe że jego puszczalstwa nie dostrzegasz? Żałosne jest to, że wystarczy wymyślić nawet najdurniejszy temat i umieścić w nim wątek o zdradzie, romansie, odbijaniu jakiegoś przymuła a każda już leci z pianą na nadobnych usteczkach i wypowiada się zawzięcie nawet jak na kilometr pachnie prowokacją tak, jak tutaj:-D

Gość dymek z papierosa
"komiczne ty rogaczu ike (...) lachociagu j**any??? " To się dopiero jakaś "dama z klasą" wypowiedziała:-D Nick plus jedno zdanie a dwie osoby poobrażane. Powiedz, pod którą budką z piwem urzędujesz skoro takiego menelskiego języka używasz? I jeszcze to jest wesole że tutaj babsko grzmi przeciw zdradzie a komiczne wyzywa od rogacza zamiast mu współczuc że został zdradzony. Psychiczna jakaś czy co?

Gość fdsfsd
dymek - jestes facetem czy kobietą????????