Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość game over*********

kto jest normalny niech sie tu wpisze

Polecane posty

Gość oj to bol
moje okolice poniekad sprobuje ci pomoc od kiedy potrzebujesz???

ja sie wpisuje witam ktos tu chyba teskni za moimi klotniami z komikiem. Nic z tego :D zaraz spadam zlosliwa pisze serio w kraku mam rodzine bardzo bliska cos sie zorientuje musisz mi tylko powiedziec jaka kwote mozesz zaplacic za wynajem i ile osob i jakie okolice cie interesuja. moglabym ci pomoc prawdopodobnie na zaborzu-ruczaj :) a jak nie to skontaktuje sie z kumplem mamy ma agencje mieszkaniowa super facet zna mnie od lat i na pewno cos wykombinuje tzn niedrogie ladne mieszkanko z rozsadna lokalizacja :) jak bedziesz zainteresowana daj mi znac :)

kacia co tam się dzisiaj działo, ze topik skasowali zanim znalazłam czas zeby zajrzeć jak rozwój wypadków?

sluchaj ja nic do ciebie nie mam nienawidze komiczne to wszystko. jestes czlowiekiem ktory z tego co przeczytalam potrzebuje pomocy. Jesli mam taka mozliwosc to czemu nie??? Zawsze moge zadzwonic zapytac zreszta za jakies 2 do 4 tyg i tak bede w Krakowie :) Zreszta polkrwi krakuska jestem :). Mnie to nic nie kosztuje a Tobie moze pomoc :) Trzeba sobie pomagac :) To jak????

Poza tym moi przyjaciele od kilku lat z racji studiow wynajmuja mieszkania w kraku :) I nieraz sa to prawdziwe perelki za niewielkie pieniazki oczywiscie jak na krakow :) Jak sie zdecydujesz daj znac :)

zlosliwa umowmy sie tak :) jak bede w kraku skontaktuje sie z michalem ok??? on cos poszuka. jak sie zgodzisz ibedzie ci pasowalo dasz cynka ok?? :) na kafe mnie jakos znajdzisz a jak nie podam ci maila i bedziemy sie kontaktowac :) i uszy do gory :) zawsze wychodzi slonce nawet po najwiekszej burzy a ty musisz byc pogodna dla dziecka ;)

zlosliwa nie ma sprawy :) to ja dziekuje ze sie zgodzilas :) a teraz mi obiecaj ze jutro pojdziesz na spacerek np po bulwarach wislanych :) albo przystaniesz pod pomnikiem psa dzoka :) albo oh gdziekolwiek tam jest tak pieknie :) bede w kontakcie z Toba :)

kacia, byłaś u spowiedzi i odprawiasz pokutę, czy o co chodzi? ;-) ;-)

nic nie pisz :) tylko sie nie martw. Masz synka z tego co przeczytalam a on chyba chce miec usmiechnieta mamusie bez trosk ;) dziecko wyczuwa takie rzeczy. Na razxie proponuje ci relaks w kapieli z pianka albo w jakikolwiek sposob lubisz :) bedzie ok musi byc :) ja ci to mowie :)

widziszpolaola nie znacie mnie ocenilyscie mnie po bluzgach na komiczne. :( ok przegielam. Ale to ze bluxzgalam nie znaczy ze nie mam serca. mam :) lubie pomagac i chce pomagac. A jak mam mozliwosc to czemu nie :). Poza tym ludzie powinni sobie pomagac. :)

nie. Bo komik tu nie ma nic do rzeczy. Ty jestes czlowiekiem ktory potrzebuje pomocy. ja tez mam przyjaciolke znam ja od pieluch ktora ma kumpele ktorej nie trawie zreszta z wzajemnoscia. I co z tego??? gdyby zaszla taka potrzeba ze ta dziewczyna potrzebowala by mojej pomocy a ja bym byla w stanie to zrobic to bym to zrobila ze wzgledu na psiapsiole :) tylko nic nie mow komikowi... ;) nie psuj mi opinii ;)

kotek;) Poczytaj sobie moje posty na kafe :) Rzadko sie tu teraz co prawda udzielam ale sie zdarza. ja naprawde mam serce po wlasciwej stronie :P...... I autentycznie tylko komik budzi we mnie agresora. Takie zycie.....

Kacia, teraz tylko brakuje całusa od Cibie, który za naszym posrednictwem dotrze do Komiczne ;-)

i dobrze ze jestes ladna ;) ja jestem brzydka wiec zachodzi rownowaga w przyrodzie ;)spox jest usmiech prosze na buzie :)

polaola nie podpuszczaj mnie... :P calus idzie dla was :)

Kacia, to ja się swoim podzielę na pół z komiczne, bo też go lubię :-P