Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość game over*********

kto jest normalny niech sie tu wpisze

Polecane posty

z kuzynem moze byc problem hehhe w kraku mam dwie kuzynki co do mieszkania bede szukala :) i wierze ze michal pomoze :) tak czy siak zrobie wszystko zeby Ci pomoc :)

sami kuzyna nie bierz- oni wszyscy mogą miec charakterki uwarunkowane genetycznie;)

ike ja zdania nie zmienie o komiku przykro mi :P po prostu na kafe nie bede sie z nim wdawala w dyskusje bede zdrowsza ;) ok podziel sie :)

kaciaa a czy ja ci każę zmienić jakieś zdanie?

a co do meza...... :P znajdzie sie w krakowie troszke zycia spedzilam poszukamy znajdziemy :P tylko tak -ma byc bogaty jak onassis -ma miec usmiech seana connery -poczucie humoru kaczora donalda -cialo fabio :) znajdzie sie ;)

dobra spadam po moje kochanie bo za godzinke konczy prace :) dobranoc dziewczyny :)

kaciaa...przyznaje , że dzisiejszy topik to było jedyne zetknięcie z Twoją osobą :O i powiem szczerze " niepowtarzalne ":D;) Ja również bywam na kafe lecz ostatnio sporadycznie wiec i mozliwości czytania Twych wypowiedzi sa ograniczone , nie mniej bardzo miło "zobaczyć " Twoją inną twarz ;) ps. Rozumiem jesli ktoś działa na Ciebie jak płachta na byka , przyznaje też jest tu jeden taki "Rodzynek " co pozjadał wszystkie rozumy :D jednak ignorowanie jego osoby jest bardziej w moim stylu niżli udowadnianie człowieczkowi iż jest jak dzwon ;) głośmy bo pusty w środku :classic_cool: A co do Komiczne ...jest mi zupełnie obojętny . pozdrawiam miło 🌻

Melduję się na rozkaz:P jestem normalnyczyli głupi i niedouczony a do tego burak i pijak więc typowy Polak :D