Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko jaaaa

glupio brzmi te pytanie ale dziewczyny...

Polecane posty

to przeciez punkt G dziewczyny....nie rozbawiajcie mnie... jelito :):):):)

Gość to tylko jaaaa
spanielka to jak sobie nie wkladasz to widocznie sie tam nie myjesz bo ja przy myciu zauwazylam. musze sdpadac potem zajrze. paaa

no dobra, a jak bylas u lekarza to spytac sie nie moglas? albo poszukaj gdzies, co to...

Gość pomocnaaaa
AMNEZJA6--------- na pewno??? bo ja wyczuwam doscyc duze zgrubienie takaą wypukłość na przedniej sciance :O ty tez tak masz?

Gość miniskaaaaa
na bank widział i jeśli by to było duże to by nie przeoczył:) myślę że to jest szyjka macicy, ja mam dość długą i wyraźnie ją czuć. Natomiast pomocna to mówi o czymś innym...może rzeczywiście masz spory punkt G, ale jeśli ginekolog nic nie mówi to znaczy że jest dobrze:)

Gość pomocnaaaa
no ale ja wlasnie jeszce u ginekkologa nie byłam :O

Gość pomocnaaaa
a jak to rak ? :o

Gość larousse
to nie jest zaden rak ,guz itp!! Ludzie no:P każda tak ma ,jedna mniej druga wiecej :] nie siać paniki:P

to tylko jaaa..., sluchaj nie trzeba sobie palca wkladac zeby sie myc tam, w ogole o czym ty piszesz???wkladasz sobie palce do pochwy zeby sie umyc??? wiesz ze sa takie srodki do myia wewnatrznpochwowe, kupuje sie je, i palcow do macicy nie wpychasz ... :/ i nie "wtryskujesz je codziennie" bo jest cos takiego jak sluz i taka"blona" ochronna pochwy... a serio wedlug mnie, przynajmniej na razie przychodzi mi do glowy tylko punkt G

Gość ołłłłłłmajgad
ty się kretynko myjesz wkładając paluchy do pochwy???????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość pomocnaaaa
no torchę mnie uspokoiłyscie dziewczyny :) dzięki za odpowiedzi :):):) ale wy też macie takie duze jak ja??

ołłłłłłmajgad zgadzam sie z Toba, calkowicie, a wy dzie2wczyny sie nad soba zastanowcie, bo wieksza krzywde zrobicie sobie myjac sie w tak pokraczny sposob :(

no ja mam takie średnicy jakies 2cm x 2 cm. Wszystkie kobiety mają, pytanie Twoje nie jest śmieszne, ale rozsmieszyły mnie odpowiedzi, typu jelito i szyjka macicy :) Może żołądek ;-) Zartuje....naprawdę nie musicie się martwić.

Gość pomocnaaaa
ale ja sie tak nie myje jak ona!!! nie jestem az tak glupia!!!! tylko mam tą wypuklosc i sie troche boje czy to czasem normlane nie jest :o

Gość ołłłłłłmajgad
Spanielko :) gdzie są/byli rodzice tych dziewczyn, że one nie mają nawet pojęcia, jak się myć? :O

Gość pomocnaaaa
Amnezjaa ----no to takie jak ja :):):) chyba :P:P

o jeeezu , ale mam ubaw :D :D :D to do punktu G to nie pasuje,bo pkt G to raczej nie jest jakis ogromny,jakby tak bylo to po co facet,pomacac sie tam i niebianska rozkosz :P ha ha ha punkt G jest gdzies 2,5 cm od wejscia do pochwy. Zreszta nie pamietam dokladnie. A tooo....nie wiem,nie macam sie tam :P

ołłłłłłmajgad wiesz co nie mam pojecia, ale jestem chol..nie ciekawa skad taki pomysl zeby sie myc wkladajac paluchy a moze wiecej w pochwe... jestem ciekawa, a poza tym moj maz tez twierdzi ze to punkt G i zasmiewa sie z tym myciem, bez obrazy ale dziewuszki wy sobie naprawde krzywde zrobicie tym myciem!!!!!

po pierwsze nie kazda przezywa orgazm tak samo, wtedy bylby raj na ziemii, niestety jednych pobudza piszczenie piersi, innych punkt G, wiec niewiem czy macanie sie cos da.... ale problem jest inny... czy wy dziewczyny sie troche tego ginekologa swojego nie boicie? dlaczego nie powiecie im o swoich obawach...?

iska_bj dobrze mówi, punkt G jest blisko od wejścia pochwy i nie jest jakiś szczególnie wypukły :P na tym polega zabawa żeby go znaleźć :D "coś jak główka penisa, tylko znacznie mniejsze" - 100% szyjka macicy :P

Gość pomocnaaa
ale ja sie tak kurwa nie myje!!! nie jestem tak glupia !!!! wiec kurwa nauczcie sie czytac ze zrozumiem

mi sie wydaje, że to jednak punkt G, szyjka macicy położona jest znacznie wyżej ujścia

Gość to tylko jaaaa

Gość ewka90
Pani Basiu dobre Pani zdjecie zapodała: http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Cervix_checkup_%28no_description%29.svg bardzo dobrze, wyraźnie zaznaczone miejsce za szyjka macicy a wszedzie uk. rozrodczy kobiety przedstawiany jest tak: http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Female_reproductive_system_lateral_nolabel.png i wlasnie tampony nalezy wkladac przy szyjce macicy a nie za :)