Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko jaaaa

glupio brzmi te pytanie ale dziewczyny...

Polecane posty

Gość to tylko jaaaa
jestem. widze ze tu ataki na mnie ze sie tak myje. to ni ejest tak ze sobie wkladam nie wiem jak paluchy, ale jak myje sie tam i nie ejstem w wannie tylko w bidecie (czy jak on sie tam zwie) to troche musze palucha wlozyc bo inaczej smierdzi, no nie wazne, w kazdym razie uzywam plynu do higieny intymnej wiec mysle ze nie robie nic az taaaaaaaaaaak wielkiego zeby mnie od razu od kretynek wyzywac :( bo wy wszystkie to idealne jestescie i mamy was ucza jak podmywac c^^ke. troche rispektu i bedzie ok

Gość to tylko jaaaa
PANI BASIU - dzienks za foto, to jest wlasnie to. uff uspokoilam sie

Gość ojjjjjjjjjej
ja czuje dużo dziwnych rzeczy, ale to chyba normalne skoro ginekolog nic nie mówi. Jak pójdę następnym razem to się spytam czy wszystko mam na miejscu :)

Gość to tylko jaaaa
co to kurwa jest rispekt -> oj jakas ty madra a nie wpadlas na to ze specjalnie tak napisalam !! :?

Gość eh brak słów
Dziewczyny spoko. Jeżeli na końcu pochwy to się zgadzam w 100 % -to szyjka macicy. A jak bliżej to...jelito...grube...:) ...wraz z zawartością. Sprawdźcie same po wypróżnieniu :) Jelito grube jest doskonale wyczuwalne przez pochwę.

Gość to tylko jaaaa
no i co sie ze mnie nasmiewalyscie ze myslalam ze to jelito !!

ludzie zapytajcie się ginekologa. ja się pytałam i mam spokój. powiedział mi że to szyjka macicy, a jeżeli czuć ją w miare blisko oznacza to, że ma się wysuniętą szyjkę macicy. (w moim przypadku tak jest). to nie jest żaden punkt g ani jelito!

Gość prawie dwudziestolatka
hej,przeczytalam wszystkie wypowiedzi i z niektorych niezle sie usmialam,ale ja nie o tym. Na mojej szyjce wyczułam w jednym miejscu(moze 2 milimetry) minimalna chropowatość,tak jakby cieniutkie rowki ,w dotyku podobne to jest do startego naskórka np na pięcie. Nie wiem co to moze byc... reszta jest gładka... a wczesniej tak nie mialam,bo co jakis czas sie badam... prosze o normalne odpowiedzi,bo powaznie sie martwie...

Gość gość
Moja dziewczyna też ma taką chropowatość, na przedniej ściance pochwy, wiec spokojnie. Czemu sie rzucacie do dziewczyny, co myje sie w środku??? To chyba lepiej niż śmierdzieć!!

Gość gość
ja mam taka sama kulke na koncu pochwy. ginekolog powiedzial ze mam inny uklad macicy i dlatego tak jest. tyłozgięcie.

Gość gość
Spokojnie, każda z nas tak ma. Jest to po prostu wejście do macicy. Kolejnym nurtującym pyataniem jeśli o to chodzi może być czy przy prttingu można to wyczuć, otóż jeśli jesteś podniecona to nie. Ponieważ gdy kobieta jest podniecona macica się wydłuża poto ażeby zmieścił sie tam członek i mogło dojść do stosunku.