Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin19832

napisze ktoś??

Polecane posty

Gość marcin19832
fajnie by było tak jedno pifko dziś a zaraz zastrzyk:(

Gość hejka marcin
a co organizm sie domaga?:)

Gość marcin19832
jakoś zwalczyłem to pragnienie:) ale już dawno chodzi za mną kiper...

Gość hejka marcin
fajnie jest ale musze położyć wnuczke....marcin wie o co chodzi ;) ja sie napije....a wam niech gul skacze :):) Ok ide córe położyc jak nie przysne to wróce, ale prawdopodobnie przysne bo już ziewam okropnie :)

oo, juz jakies tajemnice macie... :p ja chyba sobie jednak odpuszczę dzisiaj. Zaraz idę spać, więc nie ma co marnować końcówki napoju wyskokowego :)

Gość hejka marcin
Miłego dnia wszystkim życzę :)

Gość marcin19832
oj tam tajemnice poprostu jestem wtajemniczony i tyle:) kurde coś dziwnie się czuję...

Gość marcin19832
hurrra!!!!!!!!!! na 90$ mam prace :) niby w domu ale i tak dobrze nawet super fakt że zajecie mało męskie ale grosz dodatkowy bedzie:) pozdrawiam

Gość marcin19832
cześć ramiączka do staników:):):):):):):):):):)))))::::)P:))))))) powinienem psuć takie rzeczy a nie montować pozdrawiam

Marcin, może lepiej zaczernij sobie nicka, bo tak będzie zawssze wiadomo że to Ty. ramiączka do staników?? :) fajnie, tez bym tak chciała. :) jakieś fajne mi skombinuj może co? :) w kwiatki albo cuś takiego..

Gość hejka marcin
melduje sie ze ja też wróciłam z pracy.... ramiączka do staników powiadasz?:)

hejka marcin ----> mam propozycję :) może zmienisz nick, bo mam wrażenie że rozmawiasz tylko z Marcinem :) hmm?

Gość hejka marcin
nie nie, z Wami ... ale ok za jakis czas załoze, narazie musze na chwwile zniknac :)

Gość marcin19832
cześć ale jestem dzisiaj zły ,,, nie pytajcie dlaczego jeśli chodzi o ten nick to jak to zrobić???

Gość marcin19832
19.07.2008 dortmund Higway to love

Gość marcin19832
dobra to ja se idę popracować będę później

cześć wszystkim, Marcin , na stronie głównej u góry masz \"Internauto, zarezerwuj swój nick \" - tam się zaczernisz. co oznacza dortmund itd. ? ja moze pójde dzisiaj do fryzjera.

helo, no ja się odezwałam wczoraj to żeśta mi nie odpisali :( jestem zmęczona dziś po pracy, a zaraz ide na piwko. a co u was?

Gość nivka
mieszkasz w Niemczech? bo ja akurat jestem z Dortmundu tzn z okolic mieszkam w Sundern to niedaleko:)

Gość nivka
e nie masz czego zalowac to jak ich taki troche wiekszy fest, rycza, pija na umor i przeklinaja no ale na ulicach kolorowo jest i pelno policji od wczoraj pozdr

tak ale na love parade nie idzie się po to by kogoś poznać idzie się dla muzyki wiele bym dał

david gueta czy jak to się tam pisze nie ważne chodzi o to że on na love parade.................. teraz jest zrobiona lista przebojów z jakiegoś radia kurcze komercha jak nie wiem co nie wiem czemu ci ludzie teraz śpiewają razem z jego muzyką zebrali się pewnie jacyś przypadkowi tak jak w łodzi było a później bedą mówić że techno słuchają po imprezie nawet jednego kawałka nie odsłuchają ale bedą mówic że słuchają po imprezie bedzie boys albo coś takiego