Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin19832

napisze ktoś??

Polecane posty

Gość bobekk
jeej trafiło Cię??

Gość witasia
Marcin..? Co sie stało? Odezwij się....

Gość bobekkk
chłopak zaginał w akcji..

cześć nie zaginąłem tylko tak mi się nudziło że spałem:) po południu spakowałem 600 szt ramiączek a dziś się dowiedziałem że mi źle wytłumaczono jak to robić kurde teraz trzeba wszystko rozpakować................

Gość bobekkk
hej wszystkim dzis mam ostatni dzień pracy i wreszcie urlop :-):-):-):-):-):-):-):-) mamy jechac do Zakopca, za tydzien o tej porze juz tam będziemy. Myślicie, że wyschnie do tego czasu? No wiem tam szaleje żywioł a ja myśle o sobie, ale ten wyjazd jest bardzo ważny dla mnie i mojego chłopaka, czekamy cały rok. pzdrawiam teraz jak będę miała problem z ramiączkami wie do kogo się zgłosić;-)

czesc już nie bede tego robił chyba że dadzą więcej kasy 1,5zl na godzine to nie to czego szukałem pozdrawiam

Gość bobekkk
jeej to faktycznie sie nie opyla a moze jakiś handelek na allegro? ja sprzedaje puste tusze

nie wiem już co... myśle teraz żeby pożyczyć od kogoś na miesiąc jakąś sumke potężniejszą tylko jakoś brak takich osób:)

cześć jak się znajdzie prace w domciu to kurde za 1,5zl na godzine a jak się nie chce pracy to ma się 15 ofert na godzine prawo murphiego kurde nie mogłem wpaść na to obliczanie systemów wcześniej??????? teraz jest to ogólno dostępne a to jest takie proste nie narobiłem się nad tym a nie było to trudne jeszcze we wrześniu może się uda z składaniem elementów do rolett ale zobaczymy pozdrawiam

Gość marcin1983
czesc dawno nikt nie pisał a z żoną jest dobrze tylko ja się tak nie za dobrze czuje ale spoko w sobote wyjeżdżam i nie bedzie mnie przez tydzień jedziemy na mazury

czesc w sobote rano jadziemy także ja napisze coś po powrocie jutro jeszcze zostały małe zakupy itp. pozdrawiam

czesc widze że nikt nie odwiedza tej stronki to jest tak jak z gazeta.pl ja właśnie wróciłem z mazur ale jedziemy na działke jeszcze więc odezwe się jak wrócimy

Gość witasia
BO MNIE NIE BYŁO...;) ALE JUZ JESTEM!!! I prosze mi natychmiast zameldować jak to wyszło z tymi ramiączkami...??A o reszcie pogadamy jak Cie odwiedze... Buziaki i - nie smuć się!!!! Jeśli ludziska nie piszą - to wcale nie znaczy, że o Tobie zapomnieli...po prostu jest sezon urlopowy - mogli wyjechać...

witam wiem że są wakacje to był żart a z ramiączkami wyszło tak że wychodziłem na tym 60gr na godzine więc..... już chyba nie musze pisać co dalej .....

Gość witasia
qrcze...to Ci proponowali mase kasy...Faktycznie - trzeba było zrezygnowac...za szybko bys się dorobił...;) Buziaki;*

no ba już prawie miałem odłożone nanowego volkswagena a tak naprawde to: ta starczyło by na kółka do plastikowego volkswagena ...........

Gość witasia
czy to tylko my zostaliśmy na placu boju...??...qrcze...mam nadzieję, że to nie ja przestraszyłam Twoich rozmówców... a tak w ogóle - to dlaczego ma Cię nie być przez dłuższy czas na gg...????????????

witam nie to nie pani przestraszyła tych ludzików:) a z gg toinna historia ale to nie teraz natomiast nawet jeśli sami zostaliśmy to co... sama pani mówiła o okresie wakacyjnym...... pozdrawiam

Gość witasia
alez ja nie mam nic przeciwko naszemu "solo"....tylko Ty mógłbyś odczuć monotonię... od jutra wracam do pracy...już się nie moge doczekać...;) napiszę Ci jak minie początkowy nawał pracy - co i jak... pozdrawiam;)

Gość witasia
..no bo juz sie martwiłam, że całkiem sama tu zostałam...