Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka MCR

Kto lubi My Chemical Romance albo the used ??????

Polecane posty

Gość Fanka MCR

Kto lubi Rockowy zespół My Chemical Romance albo the used ?????? Ja koCHam MCR i The used !!!! piszcie !!!!!

Gość PRECZ z emo
rownie dobrz mogla bys zadac pytanie kto ma tndencje samobojcze bądz lubi sie ciąć... :O

Gość fanka MCR
ha ha ha bardzo śmieszne jak nie lubisz to spier.....

Gość KREM DO TWARZY
te zespoły to coś jak dicho polo tylko z mocniejszym brzmieniem

Gość moi synowie lubią
i ja też, stara a głupia :D

Gość fanka MCR
Do krem do twarzy : Debilko nie wiesz chyba co to MCR albo the used !!!!!!!!!!! W Dupe se wsadź swoje disco polo !!!!! a tak w ogóle tylko debile/debilki słuchają Disco polo ...

Gość fanka MCR
Czemu stara a głupia ???

Gość fanka MCR
Jak ktoś jeszcze raz powie że MCR albo the used jest podobne do dico polo to chyba spadne ze smiechu z krzesła

oczywiście, że nie są podobno do disco polo, ale wiadomo, że ludzie będą pisac wszystko jestem fanką My Chemical Romance, lubie równiez the Used o ile o tym drugim zespole mozna powiezieć, że to zespól rockowy, o tyle powiedziec tak o MCR to juz mała nieścisłość My Chemical Romance to mieszanka stylów, dzięki temu sa tak wyjątkowi uwielbiam ich stylistykę, estetykę textów oraz videoklipów, romantyczna groza...:] pozdrawiam:]

do fanki MCR ----> topik mógłby byc fajny, ale Ty od razu stawiasz się na pozycji wyższej i to w najbardziej chamski sposób... obrażasz, się, że ktoś krytykuje MCR, a jedziesz po ludziach słuchających disco polo do każdego trafia inna muzyka, nie uważam, że ludzie sluchajacy dp sa od razu debilami

Gość Vakosska
Też lubię ich słuchać :) Ale nie tak bardzo jak moja przyjaciółka :P Ona ich poprostu kocha ;) To nie jest disco polo.. ale słuchaj Fanka MCR.. nie każdy lubi ten zespół.. i rozumiem, że ich "bronisz" , ale jeżeli komuś to się nie podoba to nie wyzywaj ich od debili.. pytałaś kto lubi.. i niby powinny wypowiadać się osoby, które tak jak ty, czy ja ich lubią.. ale to by było trochę nudne.. same wypowiedzi typu: Ja też ich lubię, ja ich kocham itd.. więc wypowiadają się tutaj też takie osoby co ich nie lubią.. albo ci co tylko troche tego słuchają.. Nie każdy jest taki jak ty i ich uwielbia. Więc zastanów się nad tymi twoimi super wypowiedziami: Do krem do twarzy : Debilko nie wiesz chyba co to MCR albo the used !!!!!!!!!!! W D**e se wsadź swoje disco polo !!!!! a tak w ogóle tylko debile/debilki słuchają Disco polo ...

Gość M c r
Ja słucham tegoż zespołu fajny a najbardziej lubię rey'a Ulubione piosenki: The Black Parade Helena I'm Not Okay I Don't Love You Teenagers i inne :-) o the used nie miałam okazji usłyszeć A to nie znaczy że jestem emo bo chodzę normalnie ubrana :-) To chciałam powiedzieć dla porządku

Gość fanka MCR
Sorka po prostu troche sie wkurzylam

Gość Vakosska
Spoko :) Jak by ktoś tak o moim ulubionym zespole gadał to pewnie też bym się wkurzyła :P Może bym nie zareagowała aż tak.. ale zawsze coś..

Gość M c r
A lubisz fall out boy

Gość M c r
Lub Panic! At The Disco ???

Gość współczuje wammm
Do M c r : nie znam :) Do Vakosska : A jaki jest twój ulubiony zespół ??

Gość Fanka MCR
Do M c r : Ja tez nie znam ;) Moze kiedys sobie zobacze

Gość fanka MCR
Nie będzie mnie 2 tygodnie !!!!

Gość fanka MCR
"Helena" Long ago Just like the hearse, you died to get in again We are so far from you Burning on, just like a match you strike to incinerate The lives of everyone you know And what’s the worst you take (worst you take) From every heart you break (heart you break) And like a blade you stain (blade you stain) Well, I've been holding on tonight What’s the worst that I could say Things are better if I stay So long and goodnight So long and goodnight Came a time When every star fall brought you to tears again We are the very hurt you sold And what’s the worst you take (worst you take) From every heart you break (heart you break) And like a blade you stain (blade you stain) Well, I've been holding on tonight What’s the worst that I could say Things are better if I stay So long and goodnight So long and goodnight Well, if you carry on this way Things are better if I stay So long and goodnight So long and goodnight Can you hear me Are you near me Please, can we pretend to leave and then We’ll meet again, when both our cars collide What’s the worst that I could say Things are better if I stay So long and goodnight So long and goodnight Well, if you carry on this way Things are better if I stay So long and goodnight So long and goodnight "to the end" He calls the mansion not a house but a tomb. He's always choking from the stench and the fume. The wedding party all collapsed in the room. So send my resignation to the bride and the groom. Let’s go down! This elevator only goes up to ten. He's not around. He's always looking at men Down by the pool, He doesn't have many friends. As they are face down and bloated, Snap a shot with the lens. If you marry me. Would you bury me? Would you carry me to the end? So say goodbye to the vows you take. And say goodbye to the life you make. And say goodbye to the hearts you break. And all the cyanide you drank. She keeps a picture of the body she lends. Got nasty blisters from the money she spends. She got a life of her own and it shows, By the Benz she drives at 90 by the Barbies’ and Kens. If you ever say, never too late. I'll forget all the diamonds you ate. Lost in coma and covered in cake. Increase the medication. Share the vows at the wake. (Kiss the bride.) If you marry me. Will you bury me? Would you carry me to the end? So say goodbye to the vows you take. And say goodbye to the life you make. And say goodbye to the heart you break. And all the cyanide you drank. So say goodbye to the last parade. And walk away from the choice you’ve made. And say goodnight to the heart you break, And all the cyanide you drank. So say goodbye to the vows you take. And say goodbye to the life you make. And say goodbye to the heart you break. And all the cyanide you drank. So say goodbye to the last parade. And walk away from the choice you’ve made. And say goodnight to the heart you break, And all the cyanide you drank. To the last parade. And the parties fade. And the choice you made. To the end.

Gość fanka MCR
Piszcie pliss

Gość miss mischka
ja też kocham MCR, FOB I PATD, sa super szczególnie Ci ostatni, właśnie ogladam ich koncert :P

Gość miss mischka
o The Used słyszałam, ale nie zagłębiałam się w to za bardzo ps. czy woklaista zwymiotował kiedyś na scenie? bo czytałam w gazecie i chyba to było o the used

Gość Fanka MCR
Nie przypominam sobie żebym słyszała że zwymiotował na scenie ale możliwe :D

Gość On sie nazywa
Bert McCracken . :D