Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to głupie będzie pytanie

szukam pewnej piosenki, a dokładnie tytułu i wykonawcy

Polecane posty

Gość może to głupie będzie pytanie

pamiętam, że ta piosenka puszczona była juz na napisach końcowych jakiegos polskiego filmu, z cyklu romantycznych komedii wydaję mi się, ze albo byli to 'zakochani", albo, ' dlaczego nie" spiewala to jakas kobieta, chyba niezbyt znana io milosci wiadomo, ael text nie byl banalny...choroba nie moge sobie przypomnieć wiem, że to mało informacji

Hmmm... W tych filmach to było akurat "Zakochani" i chyba Kukulska śpiewała i "Dlaczego nie" Kowalska :) No chyba że coś innego...

Gość hmm...to była bardzo
krótka pioseneczka, może trzyminutowa, dośc delikatna i pisałam, że śpiewana przez mało znana artystkę słow nie pamiętam inaczej bym znalazła, wiem to jak szukanie igły w stogu siana

Poza tym niezły rozstrzał czasowy filmów dałaś... "Zakochani" sprzed łaaadnych paru lat, "Dlaczego nie" jakoś rok-dwa lata temu?? Obejrzyj najlepiej oba, wsłuchaj się, potem szukaj :)

Gość pamiętam że sens
by taki, żeby sie nie śpieszyc, czy coś takiego...kurcze, sorry, że zawracam głowę, ale dajcie pomysły, może akurat bedzie trafiony

Gość no bo ja nie oglądam
filmów wg daty ich pwostania, po prostu na co mam zapotrzebowanie to ogladam dziekuje:] poczekam

Gość dzieki
szukam więc dalej:}

Gość no nie jeju to ja nie wiem co
ja oglądała, tego tyle ponakręcali, na pewno to był polski film, na pewno ten z tych romantycznych...sprawdzam soundtracki, ale kiepsko mi idzie

Żadnego fragmentu tekstu?? Hmmm... Na końcu każdego filmu leci spis wszystkich wykorzystanych utworów. Jak mi się jakaś piosenka spodoba, to zatrzymuję i spisuję sobie. Polecam na przyszłość ten sposób!! A na razie spróbuj sobie przypomnieć jakiś fragment tekstu, bo jak nawet filmu nie znamy, to jesteśmy w czarnej dupie niestety...

Gość takz robiłam ale to był już d
awno, teraz sobie o tym przypomnialm a zrobilam restart systemu chwile temu i wsyztsko stracilam, i nie moge sobie przypomniec.. nie nie to nie ta piosenka

Gość dziekuje wam za
zainteresowanie, ja juz przegladam soundtrackiw syztskich filmow takich w tyms tylu, ale wiem wlasnie, ze ta piosenka nie znalazla sie na soundtracku nom nic:] dzieki raz jeszcze

Gość sprobuj zapytac sie o to w
dziale ksiazki, muzyka, tam moze ktos ci pomoze w sensowniejszy sposob...

Nie sądzę... Żadnych konkretnych informacji nie ma. Jakiś jasnowidz może pomóc ewentualnie ;) Poważnie, spróbuj sobie coś z tekstu przypomnieć, będzie łatwiej.

Gość desire powtarzasz w kolko
to samo, zdaje sobie sprawe, ze nie ma tu zandych konkretow i liczylam sie z tym, ze moge nie uzyska odpowiedzi, ale czasem zdarza sie, ze akurat osoba jakas moze cos kojarzyc ponabijaj sie gdzies indziej...tekstu dokaldnie nie pamietam, wiec to nic nie da bo juz wpisywalam w wyszukiwarke, za duzo wynikow nie znasz piosenki wystarczy powiedziec, nie wiem, a niepisac z koleji ktoras wypowiedz w tym samym tonie

Ale ja wcale się nie nabijam, wręcz przeciwnie. Naprawdę mam nadzieję, że znajdziesz to, czego szukasz i zwykle pomagam w takich sprawach. Nawet zaczęłam przeszukiwać płyty, żeby znaleźć te filmy, o których mówiłaś. Skoro jedna się okazało, że to żaden z nich, to tylko chcę "zmusić" Cię do myślenia, może coś tam sobie przypomnisz, a wtedy będzie łatwiej :) Naprawdę, nie miałam na myśli nic złego i nie rozumiem, dlaczego dzisiaj wszyscy na mnie naskakują... Rzecz w tym, że w 90% polskich komedii romantycznych na końcu jest piosenka śpiewana przez jakąś kobietę z niezbyt ambitnym tekstem... Ale skoro poczułaś się urażona, to już się zabieram stąd i nie przeszkadzam więcej.

Gość widocznie xle Cie odebralam
przperaszam, nie chciałam na ciebei naskoczyc staram sie przypomniec sobie cokolwiek, znam jednak tylko pojedyncze slowa, co do textu, to wlasnie mowie, ze moze nie jest to jakis "wielki text" ale w swej prostocie jest piekny, i wlasnie jest dosc ambitny jesli juz takim kryteriami rozmawiamy no ja rpzeszukuje wrzute, poniewaz pameitam, ze tylko tam byla ta piosenka

Gość kreda dzięki
ile innych piosenek wyszukalam o ktorych nie mialam pojecia:] masakra!

Gość no tak zgadza sie
:]

Gość nooo..nie ma to jak
dosadnosc...lekka przesada

Gość no niestetty nie
llubie te piosenke:] ale to nie ta ale dzieki:}

Gość ludzie ludzie
mi sie mordka smieje:P znalazlam:p aczkolwiek dalam mega plame:P dzieki za pomoc w kazdym razie:] a to jest ta pioseneczka Anna Karwan - nie przypadkiem, z filmy "swiadek koronny" tak mega komedia romantyczna:P sorry, za zamieszanie:P http://www.wrzuta.pl/audio/k5jjwBgG6d/anna_karwan--nie_przypadkiem jak chcecie sobie posluchajcie:]

No... A najlepsze jest to, że znam tą piosenkę. Ale trochę szmirowata jest jak dla mnie... Ale to nieważne, ważne że się znalazła :) Mnie jak coś się czasem czepi, to też męczy, dopóki nie znajdę... Mam nadzieję, że już nie masz do mnie żalu za wczorajsze wpisy i się zrozumiałyśmy :) Miłego słuchania życzę!! :D

Gość ludzie ludzie
no nie mam, pisałam juz wczoraj, że źle Cie odebrałam, i przepraszam za to raz jeszcze a co do piosenki, no moze nie sa to wyzyny, ale jednak piosenka prosta i w sumie przyjemna:] pozdrawiam