Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULALAL.

RADE POPROSZĘ

Polecane posty

Gość ULALAL.

jestem długowłosą jasną blondynką, grzywka na bok. JAKI WEDŁUG WAS STYL najlepiej pasuje blondynce. ? rurki , top , adidasy ? czy inny styl i np pełno gadźetów. ? powiedzcie jak to widzicie i na temat prioszę

tylko proszę nie rób z siebie różowej landrynki, stwórz swój własny styl, inny od wszystkich, wtedy będzie fajny:)

Gość ULALAL.
różowego nie lubie na szczęście. CHCE SWOJ WŁASNY STYL ale własnie pomożcie.! bo nie wiem jakim cudem, u mnei w mieście są dwa fajne sklepy w których ubiera sie cała moja szkoła, house i cropp xD lubie taki styl, ale jestem podobna do wszystkich. co zrobić aby wyglądać świetnie i nie tak jak inni. ?

teraz kazdy chce byc inny oryginalny a w efekcie same kopie, ostatnio zaobserwowalam atak zolto-zielonych klonow:)

Gość ULALAL
i jak tu nie być takim jak inni. ? wszyscy ubierają sie w tym sklepie bo jest fajny. nie wiem już ; p

w lumpeksach znajdziesz mase oryginalnych ciuchow..czasem po 1 zl za sztuke//mowie powaznie sama sie zaopatruje i nieraz kolezanki mi zazdroscily,ze np spodnie z wranglera mialam za 10 zl..wiec warto:)