Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna_26

mała plamka

Polecane posty

Gość katarzyna_26

Witam! Jestem w 9 tyg. ciąży,jutro mam wizytę rano u ginekologa. A dzis rano zauważyłąm na wkładce małą lekką różową plamkę:(:(brzuch mnie nie boli.... Czy ktoś tak miał?Wystarczy jak jutro o tym porozmawiam z lekarzem?bo teraz już jest ok ale nie wiem co robic,dziś mój lekarz nie przyjmuje.....

Gość DO LEKARZA OD RAZU

Gość bgfkdgisjbzjk
do lekarza-na pogotowie

Gość mama...chlopca
dokladnie,na pogotowie!! ja tak stracilam swoje dzieciatko dwa dni temu

Gość mama...chlopca
choc nie musi to tez nic zlego oznaczac, bez paniki

Gość katarzyna_26
współczuje......udało mi sie dodzwonić do lekarki mam przyjść o 13,przyjedzie do gabinetu i zrobi usg czy wszystko ok,ale i tak mam już czarne myśli,czuje że coś złego

Gość katarzyna_26
:(:( będe jeszcze cos kombinować,jestem w pracy sama i moja zmieniczka zgodizła sie przyjsc dopiero na 12.00...lekarka mowi ze bedzie dobrze,ale juz w to nie wierze,zwłaszcza jak czytam,że tak dziewczczyny miały co poroniły,za bardzo sie cieszyłam...zawsze tak mam w życiu że za długo nie moge być szczęśliwa Mam pytanie do Olawd?jak długo plamiłas przed poronieniem?

Gość mamaamamamaam
ja mialam plamienie a raczej krwawienie w 7 mym tyg ciazy-wszystko skonczylo sie ok dostalam leki-polezalam 3 dni (w domu) i szczesliwie donosilam ciaze

ja miałąm plamienie w 7 tygodniu. poleciałam do gin. zbadałą i przepisała duphaston na podtrzymanie ciązy, zażywałąmtylko 10dni. potem do końca ciąży nic sie nie działo. gin mi powiedziała, że takie plamienie może się zdarzyć w okresie kiedy miała być planowana miesiączka. będzie dobrze :)

Gość mamaamamamaam
tez dostalam duphaston i mocniejszy kwas foliowy

Gość katarzyna_26
dzięki za słowa pocieszenia,wszystko okaze się u lekarza,muszę sie jakoś uspokoić bo zdenerwowałam się strasznie tym wszystkim

Gość madzia23___
nie straszcie jej!!! ja tez mialam krwawienie przez kilka dni lekkie brazowa brwia w 6 tygodniu bylam u lekarza wszystko w porzadku nic mi nei zapisala bo mieszkam za granica tutaj duphason jest lekiem zabronionym.jesli nie byla to swieza krew to nie martw sie az tak bardzo.przyczyna krwawienia moze byc nadrzerka,polip,krwiak (usg powinno to wykazac) ja mysle ze u mnie przyczyna krwawien bylo to ze nie wiedzac o ciazy bralam na bol glowy aspiryne a ona powoduje krwawienia w ciazy

Gość madzia23___
w co 5 ciazy wystepuja krwawienia .ja tez tutaj pytalam sie o krwawienia i to samo wiecej nerwow mi zgotowaliscie niz pomogliscie ale to normalne na cafe..

Nie martw się ja też mialam plamienie akurat tego samego dnia z rana kiedy mialam pojść do ginekologa.....po południu mialam akurat wizytę.... Wszystko było ok. nie balam tego duphastonu, ale powiedziala że jesli mi się powtórzy to abym zaczęła brać z nospą..... I za tydzień mi się pojawiło jednego dnia z rana, później cały dzień nic.....i następnego dnia z rana, i po południu zadzwonilam jeszcze do niej dla spokojnego sumienia powiedziala, żebym zaczęła brać ten duphaston...i biorę już z 10 dni..... Naprawdę głowa do góry jakbys plamiła nie wiem ile....ale plamka...w sumie tak to się zaczyna ale nie musi akurat od razu tak tragicznie.....Będzie dobrze, daj znać koniecznie...;)

Gość katarzyna_26
dzięki,napewno napisze po wizycie,teraz już nic na wkładce się nie pojawia,więc myślę do tej 13 poczekam

Gość djgbzjfnkvblgd
i jak

Gość ojejjjjj
ojej mala rozowa plamka to jeszcze nic, po co straszyc dziewczyne. gdyby to byla swieza krew, ale plamka? wiele kobiet tak ma w ciazy i jest wszystko ok.

Gość mjmna
Miałam taki sam przypadek. Lekarz zrobił usg i niczego złego się nie dopatrzył. Nie musiałam też przyjmwać żadnych leków. Mam nadzieję, że u autorki skończy się tak samo.

Gość dessdemmonna
i jak?

Gość katarzyna_26
Witam!wszytsko ok;);)też nie dostałam żadnych leków,naarzie nic sie nie dzieje.lekarka powiedziała,że gorszy jest stres i panika dla dziecka,bo ja naprawde sie wystrasyzłam jak poczytałam opinie na forum

Gość katarzyna_26
lekarka mówiła,że wszystko w organizmie się zmienia,macica sie rozciąga i takie rzeczy sie zdarzają i zawsze najważniejszy spokój

Gość ssssssssssss
super wiesci z rana-spokojnej ciazy zycze

Gość katarzyna_26
Dziękuje Wam bardzo;);)mam nadzieje,że już wszystko potoczy się dobrze;););)

Gość anetkabygd
u mnie tez tak bylo ale te glupie pizdy z forum nastraszyly mnie strasznie tak jak ciebie to ze one nie umieja donosic ciazy to ich sprawa i neich nie strasza inne

Gość ejbisi
anetka -> ja nie byłam nigdy w ciąży ale nie obrażaj nieszczęśliwych kobiet, które straciły dziecko. Piszesz jakby to była ich wina, a teraz specjalnie straszą inne żeby tez poroniły. Puknij się w ten pusty łeb :o