Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa087

Odczucie orgazmu! pomocy

Polecane posty

Gość onaaaaaa087

hej mam pytanko, jak wiedzieć ze to jest orgazm, masturbowałam sie strumieniem w prysznicu po łachteczce i tak po 4 minutach zaczeło mi wszystko pulsowac w srodku i zucało mnie na różne strony i juz nie mogłam dalej robic tym prysznicem! Czy to orgazm czy jeszcze nie? prosze o pomoc

Gość onaaaaaa087
a zresztą idę spać:)

Gość przy brum brum brum
brum brum brum to ne jest orgazm - jak tak piszesz o tym , to zaczynam podejrzewać, że znasz się na orgazmach i to mnie zawstydza

Gość onaaaaaa087
dajcie jakies rady albo cos, bo chce dostac tego orgazmu a nie moge!!

Moim zdaniem, to był orgazm. Opis raczej nie pozostawia żadnych wątpliwości.

Gość ejbisi
onaaa87 -> jak dostaniesz orgazmu to nie będziesz miała żadnych wątpliwości że to było to :P

"Wielu parom brak orgazmu kobiety spędza sen z powiek. Dosłownie i w przenośni. Dlaczego tak się dzieje, że jedne kobiety szczytują łatwiej, a inne nie? Ogólnie więcej kłopotów z orgazmem kobiety mają paradoksalnie te pary, które za bardzo się koncentrują na jego uzyskaniu. Chodzenie do łóżka po to, żeby dostarczyć partnerce orgazmu jest zadaniowym traktowaniem seksu, tj. bardziej przypomina rozładowanie wagonu z węglem, niż spontaniczny kontakt seksualny. Co jeszcze wpływa na wzrost możliwości orgastycznych kobiety? Ich wykształcenie. Okazuje się, że kobiety posiadające wyższe wykształcenie częściej przeżywają orgazm. Związane jest to z tym, że mają z reguły więcej informacji dotyczących fizjologii i psychologii kontaktu seksualnego. Wykształcenie związane jest też większą wyobraźnią seksualną, większą otwartością na inne formy stymulacji, czy zmianę pozycji współżycia, czyli ogólnie warunkami optymalizującymi kontakt seksualny. Równie ważne jest wykształcenie mężczyzn. Partnerzy z wyższym wykształceniem wykazują się z reguły wyższą kulturą współżycia, dbałością o zaspokojenie potrzeb partnerki." Ze strony: http://www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1109&alt=59

Gość przy brum brum brum
ciekawy jestem, kto jest tym szczęśliwcem i kto "dogląda" brum brum brum i czy jest naprawdę mega brum brum brum .

Gość onaaaaaa087
ja tu naprawde po trzebuje pomocy!!

Gość onaaaaaa087
wy sobie jaja robicie a ja nie wiem co mam robić , zadnej sensownej odpowoiedzi nie widze:(

Gość ciekawskiiii
brum brum wiec wg ciebie jak wyglada orgazm lechtaczkowy? rzucalo ja na wszystki strony, nie mogla dalej robic- prosto to byl orgazm. opisz jak po twojemu to wyglada

Gość ciekawskiiii
a co takiego