Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość www.wakacje.pl

kto kupował wczasy z tej strony? www.wakacje.pl

Polecane posty

Gość www.wakacje.pl

www.wakacje.pl

Gość www.wakacje.pl
co taka cisza na sali?

Gość www.wakacje.pl
bo słyszałam, że z tej stronki są ciekawe oferty..

Gość www.wakacje.pl
a w biurach nie mają jakiejś prowizji?

ja, stronka jest swietna. Masz wybor ofert z roznych biur podrozy, pod kazdym hotelem sa komentarze i oceny, latwo wyszukac wycieczke i zalatwic formalnosci (faksem, mailem czy telefonicznie).

Gość www.wakacje.pl
oo fajnie że ktoś się znalazł... słuchaj najbardziej obawiam się tego że zawalą mi kolosalną cenę.. bo często jest cena nie zawiera.. nie balas się tak przez neta załatwiać wszystkie formalności? sprawdzałaś jakoś biuro?

Takie portale niepobierają żadnej prowizji. Placisz tyle ile w biurze podróży za tą ofertę.

Gość www.wakacje.pl
chcialam do Egiptu

Kiedy do tego Egiptu? bo ceny są teraz z kosmosu. Nie pasuje TObie listopad ewentualnie pażdziernik? a do jakiego miasta?

Gość www.wakacje.pl
myślałam o wrześniu..a co polecasz?myślałam o wycieczce objazd + wypoczynek

Gość www.wakacje.pl
pokój 3 osobowy

z tego co pamietam to cena zawierala oplaty lotniskowe itp i pod kazda wycieczka bylo dokladnie opisane co jest w cenie a za co trzeba doplacic i ile (np zamiana HB na all inclusive). Zalatwialam wszystko z pania z wakacje.pl przez telefon i w sumie z jakim biurem pojade dowiedzialam sie dopiero gdy dostalam umowe, ale i tak bylo super i wszystko sie zgadzalo z opisem wycieczki. Moze mialam duzo szczescia:) Dla mnie to, ze mozna zalatwic wszystko na odleglosc bylo bardzo duzym plusem bo mieszkam za granica i w przeciwnym razie nigdy nie kupilabym tej wycieczki.

Gość www.wakacje.pl
ja mieszkam w niewielkim miasteczku i załatwienie wszystkiego przez neta to tez plus..ale jednak obawy są..

moja kolezanka byla rok temu i polecala mi wlasnie ta stronke. byla w tunezji i byla zadowolona. za ok1500zl all inclusive;) w tym roku tez sie wybiera. choc z tego co wiem ceny troszke podskoczyly ale to ze wzgledu na podwyzke cen paliwa.

wrzesien 2007 - wyjazd do Tunezji ze strony www.blizejslonca.pl maj 2008 - Egipt , portal www.ostatniemiejsca.pl jest jeszcze www.travelplanet.pl ;) zero problemow , umowa przez net/fax , wplata na konto , odbior biletow na lotnisku i odlot ;)

Gość www.wakacje.pl
no 1550 to nie dużo i właśnie coś w tej cenie szukam...tylko jakoś boję się przez neta że wpłacę kasę i zostanę na lodzie..napiszcie jak można sprawdzić biuro..

mysle, ze nie musisz sprawdzac jesli kilka osob mowi, ze korzystalo i bylo ok:) teoretycznie kazde biuro moze cie oszukac. zarowno internetowe jak i "stacjonarne";) takze smialo zamawiaj i wypoczywaj:) ja tez bede zamawiac z tej strony ale dopiero we wrzesniu.

Gość www.wakacje.pl
dla mnie te 1500 to dużo..jakbym straciła to totalna załamka...moje prawie 2 wypłaty na tej wyjazd

rozumiem Cie ale naprawde wydaje mi sie, ze to pewne biuro. przy wyborze wakacjii zerkaj tez na opinie ludzi ktorzy tam byli. wydaja sie obiektywne

Możesz zawsze zapytać z jakiego biura jest dana oferta. Za 1500 zł to Ty nie odstaniesz zwiedzania i wypoczynku we wrzesniu. Sprawdz na portalu easygo , tam zawsze przy ofercie jest logo biura. Popatrza sama na strony biur Alfa Star, Exim Tours, SunFun, Triada ewentualnie - to najtańsze biura. inne to Itaka, Scan Holiday, Tui, Necekermann , ale tu juz ceny są wysokie.

Za 1500 zł kochana to Ty lepiej jedz do Turcji. Z jakiego miasta mozesz leciec?

Gość www.wakacje.pl
z wawy albo gdańska

To na 100% dostaniesz cos do Turcji w tej cenie. A mozesz czekac na takiego lasta tydzień przed? to znaczy czy jestes ograniczona urlopem, ze tylko w danym terminie i nie da sie przesunąc, czy mozesz w kazdej chwili? bo jak tak to czekaj na lasta i kup tydzien przed. DO Alanii szukaj w GTI, a do Marmaris np. z Jeta. Z Jeta ja mysle, ze za 1200-1300 zł do 3* z all dostaniesz.

Gość www.wakacje.pl
serdeczne dzięki Paris;)

Poczytaj wątek o Turcji , jest na pierwszej stronie teraz.

Gość www.wakacje.pl
ok

Jeszcze Tobie podpowiem co z objazdówką. Najlepiej takie objazdy kupować w grudniu/styczniu ( a nawet w listopadzie! jak wychodzą oferty first minute). Wtedy wpłacasz 40% ceny i resztę dopiero 30 dni przed wylotem. Taki rejs po Nilu powinnaś dostać w firście w Triadzie już za 1600 zł za hotel tzw TRAF (czyli nie wiesz jaka nazwa hotelu a wiesz ze 3*) i za 1900 z wybranym hotelem. Przykładowo w tym roku koleżanka zapłaciła w styczniu 2.200 zł na termin październikowy za statek 5* i hotel 4* w Hurghadzie. Wpłaciła 880 zł a resztę dopiero we wrzesniu.