Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noxxxman

Faceci są naprawdę prości drogie Panie

Polecane posty

bi jak bije-po-twarzy? bo i tak się zdarza :p a jak któraś ma dredy to co? (ja nie mam, tak tylko z ciekawości pytam)

Doprawdy gdyby geje byli bi to miałabym kolesia z prawdziwym AFRO a nie z fioletową emowską grzywą :/ ale nie narzekam, dopóki grzecznie siedzi mi pod butem :p

z dredami to juz bardziej skręcona sprawa nie bede wyjaśniać bo się czepiom żem skomplikowana :classic_cool:

90% znanych mi geyów chętnie spróbowałoby z kobietą, która wykazałaby inicjatywę...nie miałam jednak ochoty na takie eksperymenty:P to tyle z tego calego geyostwa:D

komiczne (komicznie@o2.pl) Żona - nie czyutalem zadnej ksiązki... życie mnie tego nauczylo... Buahahahhahahhahahaa no faktycznie powod do dumy i to kolosalny. Chwalic sie ze sie nie przeczytalo zadnej ksiazki. prawda zapomnialam Ty czytasz jedynie obsluge dmuchanej lalki :D

Doprawdy --> więc ja trawiłam na jednego z tych pozostałych 10%, ale zajebisty był... 😡

ŻONA --> sprzedawaj te dywany, noże nareszcie inteligencja zacznie się opłacać :p

kacia- można z tobą rozmawiac jak normalnie z kafeteriuszami, czy trzeba (mając na uwadze twoją chorobę jakakolwiek by nie była) traktować cię ulgowo?

Gość ooIga
komiczne: Żona - nie czyutalem zadnej ksiązki... życie mnie tego nauczylo... Powracając do wczorajszej wymiany zdań na topiku którego już nie ma zastanawiałam się dlaczego osoba komiczne nie przypadła mi do gustu. Dzisiejsze wypowiedzi dały mi do myślenia i chyba już wiem. Sterowanie, manipulacja- do tego sprowadza się w kontaktach międzypłciowych podejście komiczne. Z nakładką że to w dobrej wierze jest robione "Wielu osobom pomogłem"... Nie ma osoby której uwierzyłabym, że manipulacja wynika z jej troski o innych :D. Sądzę, że w ogóle nie ma osoby która manipuluje w trosce o kogoś. Przeszłam parę szkoleń z manipulacji, widziałam co za tym stoi i wszystkie nieodmiennie powodowały u mnie odruch wymiotny... Schematy są wygodne, tak jak twój komiczne bo znacznie ułatwiają codzienną egzystencję. Mają jednak zdecydowaną wadę: zawsze znajdzie się wyjątek od reguły który podważa schemat. Przyglądam się jak bronisz swojego schematu i zastanawia mnie dlaczego jest on dla ciebie ważniejszy niż człowiek...

Doprawdy>>>> skoro tego nie wiesz to naprawde nie mamy o czym rozmawiac!

dobre :D niby z przymrużeniam oka, ale rzeczywiście w dużej mierze się zgadza ;) a przy okazji męskich \"braków\" w kolorach - znam niemało facetów, kórzy mylili spódnicę od sukienkę ;) (generalnie było bez różnicy)

to dosc dziwne, ze pewne osoby zjawiaja sie na kafe w identycznym czasie :) oolgo - napisalem, ze ludzmi latwo jest manipulowac... teraz napisze, ze czlowieka łatwo jest zabić... biorąc pod uwage Twoj sposob wnioskowania, uznasz mnie za morderce :D

kaciaa --> jak nie masz o czym rozmawiać to po cholerę siedzisz na kafe :p wątpię czy tu ktokolwiek wie to co powinien o Tobie i Twojej chorobie więc papa :p

hinćwok >>>>> bo lubie :P a doprawdy gdyby zerknal na inne topiki z moim udzialem wiedzial by ze mozna :P)

komiczne --> a można Cię uznać za mordercę? zabij kogoś to się pośmiejemy :p

" Żona - nie czyutalem zadnej ksiązki... życie mnie tego nauczylo..." dla kaci nalezy pisac wszystko wprost.. inaczej biedulka nie zrozumie (info dla kaci: nie zrozumie o co chodzi)... nie wie co to jest kontekst (info dla kaci - sprawdź w googlach)

komik >>> bez komentajestem ponad takie male zlosliwe cos jak Ty :P Ale w przeciwienstwie do ciebie robaczku nie oszukuje ludzi

Doprawdy --> czy włołsy naprawdę są takie ważne?? mój ciągle ma pretensje że nie odróżniam jakiegoś tam niebieskiego od morskiego, ale nie szkodzi i tak już zapomniałam jakie ma mieć pasemka :p

jestem kobieta komicznego>>> Milo mi debilko :D kaciaa jestem ;P

do kaci wprost: jestem kobietą i czytałam twoje wypowiedzi dlatego pytam:D

komiczne --> głupie pytanie pewnie siedziała w jakimś zakamarku Twojego umysłu, a teraz poztanowiła wyjść i masz nawroty rozdwojenia jaźni :p