Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę się poużalam /

wspólna przyszłość

Polecane posty

mam pytanie czy ktos może ma podobna sytuację i jak postapił lub czy ma ktoś jakiś pomysł, jestem z facetem już kupe czasu chcemy wziąć już ślub i planujemy rodzinę ale mamy problem z podzianiem się gdzieś :/ na włane mieszkanie nas nie stac na socjalne jesteśmy "za bogaci" :/ a na wynajem zawsze kupa kasy idzie a w mieszkaniu i tak nic nie można zrobić bo nie twoje :(

Gość ja też ze ślaska
halooo

Gość ja też ze ślaska
a u rodzinki się gdzies nie możecie podziać?? np rodzice wam zwolnia pokój czy coś

Gość kiaaaaa
a nie ma w waszej miejscowości lub miescie budownictwa społecznego gdzie nie mozna byc ani za biednym ani za bogatym wplaca sie jakąs kucje

Gość kiaaaaa
kaucję przepraszam 20 % wartośco mieszkania

Odradzam mieszkanie u rodzicow.Jezeli nie mozecie kupic wlasnego no to mowi sie trudno ale trzeba cos wynajac.Cos za cos.Niby nie Twoje ale nie masz rodzicow czy innych krewnych na karku.Mozesz przyjmowac gosci,jak sie poklocicie to nikt nie bedzie sie do was wtracal.Przemysl sobie wszystko za i przeciw.

tbs mają zacząć budowac i na tego tbs kredyt dostaniem (ale musimy zadeklarować 30% wartości) żeby mieć większe szanse a i tak nie wiadomo czy dostaniemy :( ma być tylko 23 mieszkania do oddania :( no i to dopiero za jakiś czas liczymy właśnie na TBS ale boje się ze nie dostaniemy :(

rodzinkę też sobie odpuszczam, za stara jestem zeby sie z nimi użerać :) ale chyba nawet by nas nie chcieli :)