Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Udany_xxx

Wlasnei siedze w pracy i podlozylem...

Polecane posty

Gość Udany_xxx

gume do zucia mojemu koledze na krzeslo:) spodnie za 350zl poszly sie jebac:) no raczej marynarka tez bo pewnie akich samych spodni nei dostanie:) ale sie nasmialem, coz.. czesto sobie robimy takie numery... a wy co dzis zrobiliscie w pracy?

Gość klikam codziennie
wypilam herbate, zjadlam kanapke a teraz siedze w necie. i tak od 8 rano

Gdzie znaleźć pracę, żeby non stop na kafe siedzieć?? Może w takim kierunku swe nieustające poszukiwania skieruję??

Gość nina blue
a ja tez herbatka troche pracy no a teraz net hihih

Gość hulaj
ja wykonałem kał

Gość długie spódnice
pozostaje mieć nadzieję, że wychodząc z pracy przejedziesz po gwoździach które ktoś dla jaj podłoży ci pod tylne koła samochodu :O -2/10

Gość Udany_xxx
Kurde, chyba przegiolem... Kumpel wrocil i sie zorientowal. Powiedzial ze albo mu odkupie te spodnie albo bede musial mu zrobic loda :-o nie wiem co robic :-(

salonik tez niedla mnie ale to tylko dorywczo, za znajomą :) normalnie to pracuje w kwiaciarni, poza studiami oczywiscie :) a Ty?

Ja właśnie nie pracuję, szukam pracy od jakiegoś czasu... Pracowałam w handlu jakiś czas. Więcej już nie chcę...

Gość Udany_xxx
ale co z kim gadam kazdy zapracowany, a sie okazuje ze na kafe siedzi pol polski wiec tez mamy taki kiepski wzrost gospodarczy:) bije sie w piers:) ja dzis tak sie nudze ze albo: zrobie jakies jaja komus, pojde pohgadac do takiej jednej...., pojde do wc sie masturbowac, albo jak co dzien pojade na miasto i o 15 wroce!

Jeśli mam być szczera, to z moich dotychczasowych doświadczen wynika, że byłam zajebistym pracownikiem. :) Jak można się tak opierdalać?? :p

Jak mawiała moja dawna szefowa "zawsze znajdzie się coś do zrobienia" :) Ale szczerze mówiąc to śmiać mi się z tego trochę chciało... A teraz idę na dalsze poszukiwania, żeby bezczynnie na kafe nie siedzieć :)

Gość Udany_xxx
ja po raz kolejny poczytam onet, pozniej wlacze kafe erotyczny, uczuciowy i ogolny, odswieze i przeczytam znow spis topikow. po tym ide na nasza-klasa - moze ktos cos napisal... po tym redtube jakis film zobacze i znow nudy:)

Gość Udany_xxx
najlepiej jak u mnie sieedziala praktykantka w pokoju. Fajna laska i wielkie cycki:) no sie napatrzylem, poruszylem pare imtymnych tematow.. az czas milej lecial.. szkoda ze nic nie uzyskalem:) teraz samemu to nuda.... a kto z was gra w gry w pracy?

Gość krem do twarzy
Ja tez siedze w pracy i sie nudze a w jakie gierki gracie