Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Jestes w ciaze i jestes sama? SZUKAM ZONY

Polecane posty

- Jestes w ciaze? - Jestes sama? - bedziesz matka samotna? Chetnie z toba sie ozenie :) Kocham dzieci! :) Zainteresowane zapraszam na email :) Samotny Europejczyk

no to już jest chyba desperacja. nie to, żebym miała coś przeciwko przygarnięciu kobiety w ciąży, ale żeby takie kryterium ustalić??? wydawało mi się, że masz więcej oleju w głowie, samotny europejczyku.

Gość nie nie nie i jeszcze raz nie
a to dopiero heca

dlaczego piszesz "żeby takie kryterium ustalić?" nie "ustalam kryterium" :) Nie powiedzialem ze kobieta mojego zycia MUSI byc w ciaze :) powiedzialem ze MOZE :) To nie kryterium (czyli warunek, cos zawezajacy w szukaniu) ale MOZLIWOSC i dyspozycjinosc :) caluski dla samontych kobiet Samotny Europejczyk

Gość aluniaaaa
zapomniałeś dopisać, że panna w ciąży MUSI MIEĆ UKOŃCZONE STUDIA DZIENNE:)

Gość ty zboczeńcu

DLA "zboczeńcu" Teraz przygarnięcie kobiety w ciąży jest zboczenstwo? Rozumiem ze wg twoje tok myslenia, odpowiednie zachowanie jest spalic na stos te kobiety... Twoje nazywsko to.. Rydzyk? HAHHAHAHHAHAHA

Gość wercrewc
Zaleciało mi pedofilią.

Gość kandydatka na zone
a czy kandydatka koniecznie musi byc w ciązy?

Gość wercrewc
Sądzę że tak, ta ciąża jest jakoś szczególnie ważna, ważniejsza od samej kobiety. Mamy tu pedofila lub fetyszystę. A zakłamany jest jak każdy zboczeniec.

Gość wercrewc
a "przygarnia" to się niesamodzielne zwierzę z ulicy a nie człowieka

Gość a ile masz lat
? to moze sie calkiem serio zastanowie.. dopiero co poslalam w cholere italianca po roku bycia z soba..

Gość a ile masz lat
? to moze sie calkiem serio zastanowie.. dopiero co poslalam w cholere italianca po roku bycia z soba..

Gość A czy moga być...
50latki:classic_cool: ?Bo jak nie to pedofil:P.

Gość znowu...
prowokacja :P nie umiesz pisac po polsku jak obcokrajowiec :D ale gratz za pomysł :D

ANI \"desperat\" ANI \"prowokacja\" - nie jestem Polakiem mojej drodzi :) - nie jestem moherowy (tez dlatego ze nie jestem Polakiem), umie kochac, i moge kochac dziecko i byc jego ojcec tez jesli ono nie pochodzi od moich plemnikow...

Gość czarna woda
samotny europejczyk musi byc naprawde niezle zdesperowany. Kolejny post na kafe o tym jak szuka zony a teraz jeszcze do tego obnizyl wymagania akceptujac nawet ciezarna. Jak zalozy nastrepny post to pewnie napisze: "moze byc tez mezatka:)))

dla "czarna woda" > samotny europejczyk musi byc naprawde niezle zdesperowany. samotny europejczyk jest BARDZO ZDETERMINOWANY. > Kolejny post na kafe o tym jak szuka zony tak. cos zlego? :) > a teraz jeszcze do tego obnizyl wymagania > akceptujac nawet ciezarna. nie OBNIZYLEM wymagania, poniewaz OD ZAWSZE bylem chetny akceptowac kobiete z dziecmi, albo kobiety w ciaze. Moje wymagania dotycza INNE ASPETKY, nigdy nie mialem nic przeciwko kobiety z dziecmi... > Jak zalozy nastrepny post to pewnie napisze: > "moze byc tez mezatka" Napewno nie jestem zainteresowany role "kochanek". Natomiast nie mam nic przeciwko kobiety rozwiedzione. A jesli poprzedny zwiazek JUZ UPADLO, ale kroki formalny jeszcze nie zostaly robiony, to tez jestem zainteresowany. Ale zeby CONAJMNIEJ ta kobieta juz nie mieszkala z eks-mezem. Chodzi ze nie chce byc "trzecia" osoba. Ale jesli ten ON juz nie ma, ta kobieta jest ponowie wolna. Nie liczy sie HISTORIA, licze sie AKTUALNA SITUACJA. To co pisze jest rozsadne, ale napewno nastepny snajper na Forum znajdziesz sposob zeby wyrzucac obelgi.. ciekawe ktore, ten raz..

Gość a moze jestes bezplodny
i dlatego chcesz babe z dzieckiem

Samotny Europejczyku...proponuję odwiedź Dom samotnej matki, lub inną organizację dla samotnych kobiet z dzieckiem lub w ciąży...gwarantuję, że jeśli nie znajdziesz żony to napewno będziesz mógł pomóc...i wiele się dowiesz o życiu w PL

Gość chyba prowokacja
skoro szukasz zony to czemu tu o tym piszesz tu raczej nie znajdziesz daj swoje ogłoszenie ze zdjeciem na portalu randkowym tam sa wieksze szanse na znalezienie kobiety nawet z dzieckiem

dla \"NicoleSmith\" > Samotny Europejczyku...proponuję odwiedź Dom samotnej matki, > lub inną organizację dla samotnych kobiet z dzieckiem lub w > ciąży...gwarantuję, że jeśli nie znajdziesz żony to napewno > będziesz mógł pomóc...i wiele się dowiesz o życiu w PL :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Chodzilem do Dom Dziecka w mojm kraju.. a nie bylem ani dzieckiem, ani pracownikiem :) I tez w Polsce bylem, i tez ani jako dziecko, ani jako pracownikiem :) I znam DOSKONALE te realia :) Dobranoc ludzie...

dla \"znowu...\" > raz piszesz \"w ciaze\" raz \"w ciazy\". PROWOKACJA HAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHA - spiskowa teoria dziejow? Nawet nie wiedzialem ze cos takiego robilem.. sprawdzalem i: zdanie \"przygarnięcie kobiety w ciąży\" jest PRZEKLEJONA z post napisany przez SALLY BROWN... :) dlatego tam sa polskie znaki :) ja pisze bez, w moje ustanienie klawiatura nie ma :)

Gość czarna woda
dajcie sobie spokoj ludzie bo ten gosciu to ze zarty robi. nie sadze by istnial naprawde ktos glupi do tego stopnia by pisac "poznam kobiete w ciazy". autor watku to pewnie jakis nastolatek ktoremu sie nudzi i posdtanowil zazrtowac sobie wymyslajac postac europejczyka.

dla \"czarna woda\" > dajcie sobie spokoj ludzie bo ten gosciu to ze zarty robi. nie sadze by > istnial naprawde ktos glupi do tego stopnia by pisac \"poznam kobiete w > ciazy\". autor watku to pewnie jakis nastolatek ktoremu sie nudzi i > posdtanowil zazrtowac sobie wymyslajac postac europejczyka. fakt ze ty \"nie sadzisz\" ze cos/ktos istnieje, to nie znaczy ze NIE ISTNIEJE :) twoja wyobraznia o swiata jest bardzo ograniczona... a naprawde smutno ze ty nazywasz to \"GLUPIE\". widoczne dla ciebie jedynie nie glupie, to KASA, WLADZA, i podobne rzeczy.. jaka smutna postac representujesz.. :( A ja nastolatek od bardzo dawno nie jestem...Kiedy bylem nastolatek ogladalem (w telewizyj) upadek Mury Berlina.. :)