Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Jestes w ciaze i jestes sama? SZUKAM ZONY

Polecane posty

Gość ploplo
Kocham Cię...

Gość ewelinay24
hmmm ale powiedz nam cos o sobie ile masz lat z jakiego kraju pochodzisz:)

Gość ewelinay24
osobiscie nie odwazylabym sie wyslac nawet meila do nieznajomego faceta bo co by bylo gdyby okazal sie nienormalny i mnie potem przesladowal wypisujac meile

Wielkopolska policja wciąż szuka mężczyzny, który dźgnął nożem ciężarną żonę w brzuch i uciekł. Teraz prosi też o pomoc wszystkich, którzy go widzieli - Sebastian Stefaniak ma 34 lata. Zranił nie tylko kobietę, ale i noworodka. By uratować życie obojgu, lekarze musieli poddać matkę zabiegowi cesarskiego cięcia. Ten dramat wydarzył się wczoraj przed południem w jednej z wsi w okolicach Środy Wielkopolskiej. 34-letni Sebastian Stefaniak zaatakował żonę, bo dowiedział się, że dziecko nie jest jego. ------------------------------------------------------------------- Teraz rozumiem dlaczego WY Polacy nie potraficie wierzyc ze ktos moze przyjac kobieta z dzieckiem... Ten Sebastian Stefaniak to WSZYSTKO WYJASNIA! Noz w brzuchu.. \"bo dowiedział się, że dziecko nie jest jego\" Super. Czolo Polakom.. hahahahahah

Gość czarna woda
Jak ci sie polska nie podoba to sie stad wyprowadz. Nikt ci nie kaze tu mieszkac.

jeżeli chcesz to napisz na bumciu1@op.pl głupiutki adres nikt mnie nie namierzy ;p

Gość samenka
a co ze studiami dziennymi?

Gość Ktoś zdesperowany albo
zarty sobie robi jak wiekszość na tym forum :)))) Jeżeli natomiast zdesperowany to ja uważam że chce trafić na dobrą NISZĘ przecierz jest sporo kobiet w ciąży tzw porzuconych przez potencjalnych tatusiów.One też chcą byc szczęsliwe

Gość SE to desperat
Szuka tez rozpaczliwie na forum Ciaza, macierzynstwo i... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3797100 Zamiescil tez post na topicu SAMOTNA MAMA No powiedzcie, ze to normalne :O Nie znalazl naiwnych wsrod wolnych kobiet, to szuka wsrod obciazonych dziecmi. Robi im laske (fonetycznie uaske ;) i mysli, ze sie ktoras skusi na lepszy los...

Gość jkff
pedofil??

Gość szczescie u mego boku
wg mnie to powinno sie gdzies zglosic.

Gość kobieta kiedyś zraniona bardzo
Europejczyk jesteś pedofilem albo bezpłodnym (albo jedno i drugie). To nie jest normalne ogłoszenie matrymonialne, o co Ci chodzi z tą ciążą potencjalnej kandydatki na swoją żonę??? Przepraszam, ale czy ktoś sledzi tą kafeterię i sprawdza, czy to nie jest jakiś pedofil czy cuś?

Gość kobieta kiedyś zraniona bardzo
Kochałam się z Europejczykiem i.......... Super! Rozmiar ma jednak znaczenie ;)

Gość aneczka-Europejka
Jestem Polką i wstyd mi za Polaków, za Was co tu wypisujecie jak kobieta może być babą z dzieckiem?!!! Co za niedojrzali i głupi ludzie tu piszą, głupia Polska mentalność, że jak BABA z dzieckiem to gorsza i biedna sierotka, której się nie należy od życia już miłość i nowa rodzina. Ja mam 2 dzieci i jestem sama i co?? Dla mnie tylko to tylko jakiś wykolejony facet należy, bo normalni są dla kobiet bezdzietnych??? Ludzie co wy tu wypisujecie!!!! Przeciętny Polak nie umie poderwać kobiety i nawet przyznać przed samym sobą, że mu się ona podoba. jeden na milion potrafi odwzajemnić usmiech w autobusie, a jak ja się pierwsza odezwę i chcę kogoś poderwać, to ludzie patrzą na mnie jak na wariatkę.

Gość w jezyku polskim
ciaza w DOPELNIACZU wyglada nastepujaco: CIAZY- czyli np jestes w ciazy? "ciaze" zas to moze byc uzyte w oznajmieniu o byciu ciezarem, np "czuje ze jej ciaze"

Gość w jezyku polskim
tyle lat w Polsce i trudnosci w podstawach, w zyciu nie chcialabym miec tak leniwego i niedokladnego meza :o

Gość do w jezyku polskim
a sama / sam tak zayebisscie pop..ierdalaszw obcych jezykach ?????? co za gnida

Gość aneczka- Europejka
Gdyby ktoś uważnie poczytał posty tego pana, to by się domyślił mniej więcej skąd on jest. Zarzut, że Nie polak pisze niepoprawnie w języku polskim jest absurdalny. Gdyby ktoś taki podszedł do kobiety na ulicy i wyglądał jak Brad Pitt, a gadał jak Neardentalczyk, uznaliśmy go za Super faceta, gdyby natomiast był brzydki jak Quasimodo to dostałby opierdziel. Nasz percepcja jest ograniczona poprzez nasze oczy oraz przekonania i często szukamy tego, co widoczne dla duszy własnie przez oczy i tak naprawdę jesteśmy głupimi ślepcami. Tak robiąc konkluzję na końcu- gdybym ja miała męża obcokrajowca, sama bym nauczyła się jego języka zamiast uznawać go za leniwego. Współcześnie głupia baba, że facet to musi tylko wielką kasę przynosić do domu i dostanie seks i czułość od święta jak pani zrobi mu łaskę. Zapominamy, że panowie też mają uczucia i też chcą kochać. Drugi kardynalny problem pań jest taki, że nie mówią wprost czego chcą i oczekują tylko stosują niezrozumiałe sztuki i kombinacje słowne.

Gość ej samotyny
a moze chodzi ci o wizę ? W niktórych europejskich takie rzeczy się właśnie dzieją. Tatuś od razu musi dostać papierek, bo przecież musi być przy dziecku :D

Gość hyjuikol;p';l
KIEDYS JUŻ BTYL TEN TEMAT,MAŁOLAT SIĘ BAWI

Gość kijihmhgnjgh
pewnie jesteś zdesperowany i chciałbyś założyć własną rodzinę więc się bierzesz za samotne matki. Jakaś tam szansa istnieje, że nie będzie się już szlajać jak te młode.

Gość aneczka- Europejka
Coś się wam pomyliło, jestem kobietą i to jest moja osobista wypowiedz na post samotnego i ataki innych ludzi na niego. Doprawdy ludzie jesteście żałośni.

Gość samotna mamaaaaa
no wlasnie autorze, ile masz lat? jestes bialy?nie muzulmanin?co robisz w Polsce?