Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdads

powiedzcie, ze to prowokacja, bo nie wierze, ze ktosto mogł swiadomie napisac!!

Polecane posty

Gość dsdads
bardzo zdolna, atrakcyjna 24 latka szuka pracy 11:55 maaaa24 Uczę się bardzo dobrze, na uczelni jedna z lepszych jestem,lubie się uczyć,dobrze obsługuję excela, ktorego opanowałam na 100% studiuje na dobrej uczelni,kierunek budownictwo, jestem zdolna, szybko się ucze, szybko nawiązuję kontakty, jestem bardzo kontaktowa, ambitna i pracowita, zawsze wszystko co zaczne doprowadzam do konca, studiuje zaocznie i obecnie pracuje,ale chciałabym prace zmienic na lepsza, bo uwazam, ze jestem naprawde dobra w tym co robie, mam prawo jazdy, ktore zdałam za pierwszym razem, bez problemów,bo umiem jezdzic, do tego jestem atrakcyjna i reprezentatywna, szczupła, moj numer gg to 11195091 ie jeste prowokacj, mam doswiadczenie, pracowałam juz w firmie zajmujacej sie budową i naprawą dróg , byłam tam majstrem, ale równiez pracowałam w biurze, sprawy kadrowe i administrcyjno biurowe nie są mi obce.. 11:58 maaaa24 Boze naprawde szukam pracy!!czy kiedy ktos inteligentny i zdolny szuka pracy i nie boi sie o tym mowic, nikt w to nie wierzy i twierdzi, ze to prowokacja?niby czemu prowokacja?uzsadnij?nierozumiem na jakiej podstwie wnioskujesz, ze to moje ogłoszenie to prowokacja!??zazdroscisz mi? 12:01 maaaa24 czekam na propozycje 12:03 maaaa24 zapomniałam dodac, ze rowniez oprocz nauki i pracy, mam zainteresowania, są to muzyka, wycieczki górskie,basen,wszelkiego rodzaju nowinki techniczne mnie interesują 12:04 maaaa24 od 19 roku juz pracuje,od tego rowniez roki zaczełam studia zaoczne

Gość dsdads
ze tez tacy ludzie chodza po ziemii

Gość dsdads
wściekłą osa, przeciez postac ktora ona opisała, jest"idealna", a nie ma idealnych ludzi, wiec gdziesz tu musi byc haczyk!!, moze chciałaby tk byc jak opisuje:)hehe ale nie mam możlwiości by taki cud świata chodził po swiecie:)

Gość dsdads
to po co opisuje wygląd do pracy w budownictwie?a co to ma za znaczenie?chyba ze chce szczuc roboli na budowach, ale wtedy ich wydajnosc spadnie:)

dziewczyna się dobrze zareklamowała, a reklama ma prawo do przesady a co miała napisać, że jest leniem, że się jąka, że nie zna żadnego języka??

Gość dsdads
ale ona zrobiła z siebie chodzący ideał, wiec połowa z tego mowi, pisze jest wymyslona, dla mnie to oszustka jakas i manipulantka

Gość dsdads
uwierzcie mi znam sie na psychologii wiem co mowie11!!

Gość PAN KRACUS
MANIPIULANTKA PEWNIE jak to co napisałą jest prawda to ja jestem Elvis PRESLEY

Gość dsdads
wkurza mnie bo ja jestem dokladna odwrotnoscia tej rury

Gość A co miała pisać o swoich
wadach? Każdy człowiek je posiada, ale przecież gdy stara się o prace to nie będzie o nich mówić. Zastanów się

Gość ciocia kazia
Jak wyglada odwrotnosc rury? Zaintrygowalo mnie to.

Gość zozwalił mnie styl wypowiedzi
tej osoby.... w Cv raczej pisze się w stylu, jestem osobą ambitną pracowitą, moje zaiteresowania to:.... a nie że ucze się dobrze i prawko zdałam za 1 prazem- bo kogo to obchodzi? albo że opanowałam exela? w worda, power pointa i inne to już nie? raczej wstyd się przyznawać do znajomości tylko jednego programu w dzisiejszych czasach.... za to nie zgodzę się z tym że wygląd w budownictwie jest zupełnie nie ważny.... przecież to nie tylko murowanie, ale i zkupy materiałów, negocjacje, przetargi no i sprzedaż mieszkań- a tam czasem atrakcyjny wygląd może być atutem!

Gość qwdwd
powalona osoba

Gość a może vaginką