Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ek*gwiazdka

co sądzicie o tym wózku?

Polecane posty

Gość komis wozków
po pierwsze jest bardzo ciezki,wygodny w prowadzeniu, sprawdza sie jako głeboki spacerowka juz nie bardzo.

Gość ojejjjjj
daruj sobie zakup tego wozka :O w tym przypadku tani nie znaczy dobry. przednie kola sie nie skrecaja, za kazdym razem zeby zakrecic bedziesz musiala uniesc przod wozka lekko do gory :O z dzieckiem i zakupami - tragedia. jest naprawde ciezki. poza tym jesli ty lub tatus dziecka jestescie wysocy - bedziecie chodzic pochyleni. wozek jest dosc niski... :O

w skrocie: producent jest z Białej pod Czestochową gdzie robią też Tako i BabyMerca. Po tym jak koleżance wypadła rączka z tako ja kupiłam beby merca - rączka ok ale wózek załamał się po 8 miesiącach... a to co pokazałaś wygląda jakościowo gorzej jako tako i baby marc razem wzięte. Sorki za ton ale naprawde odradzam...

Gość znajomi ma
znajomi maja taki właśnie wózek Jak dla mnie to totalna porazka, okropnie wyglada jest niski szeroki i taki jakis wielki...wyglada jakby był kupiony w PRLu do tego pruje im sie ciagle ten materiał,zaraz przy szwach. Jedyna jego zaleta chyba jest to ze sie buja. Ale nie wszystkie dzieci lubia bujanie.