Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nike mike

czy po 30 stce łatwo znaleźc partnera/ke ???

Polecane posty

komiczne (komicznie@o2.pl) brat_niedzwiedz nie wspominales jeszcze co Twoja była zrobiła po trwajacym 3,5 roku związku ale ze co? to miał byc błysk twojej inteligencji o której wszyscy sie tak rozpisuja ????

Gość sz....a
A mi się wydaje, a raczej nawet jestem pewna, że po 30 wszyscy fajni i normalni ludzie są już zajęci, mają swoje rodziny, mężów/żony, dzieci...A jak ktos spotyka kogos po 30 samotnego to pierwsze co przychodzi mu na myśl dlaczego samotny????pewnie z nim/nią coś nie tak...

Gość wszyscy pozajmowani
mam kolegę po 2 fakultetach,dobra praca ,29lat i jest samotny nie ma nikogo i nie może znaleźć:o to jest dopiero smutny widok, nie jest ani alkoholikiem,ani palaczem ani gburem,imprezuje z nami,wyjeżdża na wakacje ze znajomymi ale nie może juz nikogo poznać bo wszystkie pozajmowane...

sz....a A mi się wydaje, a raczej nawet jestem pewna, że po 30 wszyscy fajni i normalni ludzie są już zajęci, mają swoje rodziny, mężów/żony, dzieci...A jak ktos spotyka kogos po 30 samotnego to pierwsze co przychodzi mu na myśl dlaczego samotny????pewnie z nim/nią coś nie tak... no mozna myslec takimi kategoriami..tylko po co? jesli spotykam osobe fajna kumata imiła inteligentna...to raczej nie mysle o jej wieku

Gość sz....a
Z przyjemnością poznam kolegę:)

Gość z pewnością trudniej
zwłaszcza dla kobiet, a im zegar biologiczny bije i są zdesperowane często, i łapią kogokolwiek nawet wyrywają żonatych bo wolnych jak na lekarstwo, zreszta ci wolni szukają dużo młodszych dziewczyn, i tak to wygląda

Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) jakbym miał 30 lat to bym się powiesił... w tym wieku jest najwięcej pooj**ów to ci juz nie wiele zycia zostało...:(:(:( i kto na kafe bedzie nam klnał

Jest calkiem sporo samotnych kobiet po 30tce chocby z tego wzgledu, ze stajemy sie sfeminizowanym spoleczenstwem i kobiet jest po prostu wiecej od mezczyzn :)

Chyba jednak nie tak łatwo o partnera/partnerkę w tym wieku. Owszem łatwo znaleźć singla, z którym można iść na kawę, do kina, ale tacy ludzie niezbyt łatwo/chętnie wchodzą w związki. Wydaje mi się, że każdy 30-35 latek ma co najmniej kilkoro samotnych znajomych płci obojga w tym samym wieku. Sam też mam takich znajomych, znam ich długie lata i wiem, że samotni są od kilku lat i niewiele wskazuje, aby ich samotność miała się szybko skończyć. Nie wiem skąd się to bierze, może z dawnych doświadczeń, może z oczekiwań (sam wiem, że 30-letniemu facetowi potrzeba do szczęścia czegoś więcej niż ładne piersi i pupa :-)), ale coś jest na rzeczy.

Gość sz....a
ech....