Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Gdzie ta piosenka grozy, co wczoraj tu krążyła ???

Polecane posty

Gość ojejkujejku
kurde wykasowali hehehe a tyle sie tam napisalam :O

Gość ojejkujejku
zaraz ci znajde na nutke :)

Gość kitt
zapewne chodzi Ci o węgierski utwór "ponura niedziela" Zawiodlem sie, gdy tego przesluchalem, ale nie jako całokształt, tylko zawiodłem się na tym utworze. Lipny jak mało co, myślałem, że po przesłuchaniu nabierze mnie ochota na skakanie z okna, a tymczasem to jest monotonne i badziewne.

Gość ojejkujejku
Gość usunęli
usunęli ten topik,autor pyta redakcję kafe dlaczego,ale narazie nie raczyli odpowiedzieć:o

Gość ddddsssaaa
a co z tą piosenką/? Bo nie czytałam wczoraj

Wczoraj nie odsłuchałam, dzisiaj tak. Muzyka jak z jakiegoś horroru. Nie lubię takich kawałków. Ale jakos specjalnie się nie różni od muzyki z filmów grozy. Żeby od razu się z mostu rzucać czy coś?? I beznadziejny głos...

Spoko, jak obejrzałas w życiu kilka horrorów, to jakiegoś szczególnego wrażenia nie zrobi :) Posłuchałabym z Tobą, ale nie lubię takiej muzyki, więc nie mam ochoty drugi raz...

Gość Ja tam...
wczoraj słuchałam i ciągle żyje. Ale po tym utworku z linku podanego przez aleeeeeeees to z pewnością zejdę rychło z tego świata :)

a znacie jeszce jakies smutne, smutniejsze utwory? takie naprawde przy których lza się kręci? ja mogę podac te które mnie wzruszają

No wysłuchałam tej piosenki.. i jakoś nie chce mi się popełnić samobójstwa ;)

o co chodzi z ta niedzielą? co w tym strasznego? jeszcze nie słuchalam

ja słucham requiem for a dream ;) moze juz 50-ty raz, link powyzej, fenomenalna muzyk ;) posluchaj ze mną ;) acha, to nie jest ta od samobójców ;)

czyta łam wasze opisy i kurcze nie wiem o co biega:P ale sie wystraszyłam...nooo

Noelia> wczoraj powstal topik z iinkiem do piosenki, ktora ponoc wywoluje mysli samobójcze i ok.100 osób się przez nią zabiło (podobno najlepsze stacje radiowe przestały grać ten utwór w chwilach najgorszego kryzysu- czyli podczas masowych samobójstw) ja słucham requiem for a dream- jest doskonale to niesamobójcza piosenka, ale wspaniale brzmi... ;)