Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Gdzie ta piosenka grozy, co wczoraj tu krążyła ???

Polecane posty

wysłuchałam powiem inaczej - znałam, i nie bardzo rozumiem trwogę? piekne to jest, pełne emocji, róznorodnych, ale...

aaa:] rozumiem:] tez tak uwazam a odnosnie tej piosenki wywołującej mysli samobójcze, macie ja tutaj? albo amcie tytuł? wykonawcę?

A o co wam chodzi? Piosenka jak każda inna .....adin - dwa -tri ...obudźcie sie !!!! Kurde ale jednak jest moc wciskania kitu ludziom wystarczy poczytać posłuchać i juz mamy nakręcone ofiary...Ludzie litości...

Sweet Dreams mam wrażenie, że mnie nie czytasz...hmm..na stronie wczesniejszej napisałam, że znam ten utwór , o którym mówisz, poniewaz znam film "requiem for a dream" napisałam, że muzyka ta jest piękna, i wyzwala wiele emocji, a teraz rozwijając temat, stwierdzam, że to co sie często pisze o czyms, nie wyraża, tego, co się naprawde czuje i tak jest w wtym przypadku...najwazniejsze, że muzyka dotya naszego serca... co do piosenki samobójców, nie podoba mi sie, że zostala tak brzydko nazwana...nie sądze, aby wyzwalała takie zapędy i działania, bo nie wszyscy którzy jej słuchali popełnili samobójstwo, to tajk jakby powiedzieć że banany sa samobójcze, bo np na 100 sambójców zjadło je 90.. po prostu te osoby juz wczesniej musiały miec to w sobie, a piosenka jedynie wyrazała, a nie tworzyła to co czują///

paletka/---- a Ty masz moc jasnowidzenia? , że widzisz we mnie ofiarę? kto sie tu nakręcił??

Powiem tylko tyle - aleeeeeeees zapodała taki link do Utworu że czadzik maksymalny i waham sie czy sie powiesić czy utopić- jak zejść z tego świata by oddać ten klimat ...mam wątpliwości i nie moge sie zdecydować dlatego tak gnije na kafeterii o 3 nad ranem ...albo w nocy...już sama nie wiem tak cierpie :(

Sweet Dreams ---> nic się nie stało:] po prostu napisałam:] czemu nie śpisz o tej porze?

Staram sie rozluźnić ,położyć spać ale takie tematy bardzo mnie poruszają i trudno mi z tym żyć ...:( Myśle o tych osobach które popełniły samobójstwo i martwie sie by kolejne osoby czytając ten temat nie zrobiły tego samego ... Boże jakie to przerażające ..:(

Dobranoc :) Kłade sie spać roztrzęsiona ale mam nadzieje że jutro spotkamy sie na kafeterii w pełnym składzie i nikogo nie zabraknie ...

Paletka----> wybrałaś nieodpowiedni temat do żartów, nie uwazasz??? nigdy nie zrouzmiem ludzi, ktorzy kpią sobie z tak poważnych rzeczy, i żebysmy sie dobrze zrozumieli, nie chodzi mi o wpływ piosenki na ludzi, ale na to co robia Sweet Dreams ----> zyczę Ci własnie słodkich snów:] dobranoc