Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almond Choco

Mam obrzydliwy nos

Polecane posty

Gość Almond Choco

Nienawidze go,mam doła z tego powodu :(

Gość hholerahholera
Faktycznie. Straszny! Musisz chyba nosić kominiarkę.

Gość i ja tez

Gość blablablablablablabla
ja mam to samo

Gość Almond Choco
To nie jest śmieszne, naprawde jest okropny!!!

Gość no moj tak samo
wyglądam prawie jak baba jaga :(

Gość madzia23niemcy
idz na operacje max 9000 zl takie za 4000zl nie rob bo bedziesz musial poprawiac

Gość Almond Choco
To wyżej to podszyw, i w ogole jestem dziewczyna :o nie mam kasy na operacje, poza tym jestem za mloda chyba

Gość hholerahholera
Przecież się NIE śmieję. Radzę: kominiarka, albo piła mechaniczna. No masz ohydny nos i w ogóle w całości nie bardzo ten....wyglądasz.....nie podobasz mi się ogólnie. Brzydka jesteś. No! Wydusiłem z siebie tę prawdę!

Gość hrktabomna
Masz dziurki po jednej stronie? WOW!

Gość Almond Choco
To wszystko to podszywy!!! Nie umiem określić jaki on jest... po prostu nie zgrywa się z resztą twarzy...

Gość no moj tak samo
uhahalam sie z tego co narysowalas... hm a teraz wrocmy do rzeczy mam podobny :)

Gość Almond Choco
Ale to nie ja narysowałam, to jest podszyw :(

Gość giennna hienna bagiennowojenna
no i co? Nie każdemu się zgrywa. Każdy ma nos, jaki ma, służy on głównie, żeby amortyzować upadki na glebę, nic się nie martw, zawsze znajdzie się ktoś, kto Cię pokocha

Dziewczyno,nie przejmuj sie!Myslisz ze facet patrzy jaki Ty masz nos?Moja kolezanka ma wstretny garbaty nos i duzy i kazdy sie nia zachwyca,podrywaja ja przystojni mezczyzni i zachwycaja sie jej uroda mimo ze ma kozia twarz i w ogole :P Ale jest pewna siebie i uwaza sie za boginie i wszyscy widza w niej bostwo! :D

Gość Almond Choco
Łatwao ci mówić... Oczy okej, usta też, tylko ten przeklęty nos :( Maluje specjalnie na ciemniej usta, zrobilam obok nich kolczyk, wszystko zeby odwrocic uwage od nosa!

ojeju i ja nie wiem co sie w ogole porobilo i narypalo ludziom w glowach od tej mody!Ze kazda musi miec nos jak ufoludek,czyli praktycznie go nie miec albo miec jakies tam zaczatki badz resztki nochala!A w Japonii np slyszalam ze kobiety powiekszaja sobie nosy bo maja male naturalnie a chca miec srednie lub duze jak kobiety w Europie!A dlaczego?!Bo tam wykreowali inny typ piekna!W starozytnym Egipcie natomiast im dluzszy nos miala kobieta tym byla piekniejsza a piekna starozytna Rzymianka musiala miec orli i duzy,wiedzmowaty kulfon :P A tu w modzie bielasow kobita musi sobie wyciac nochal zeby byc piekna i to jest bledem,bo co z innym facetem gadam to mowi ze w ogole na to nie zwraca uwagi!Wiec po co to wszystko?Na takie pierdoly zwracaja tylko uwage ci co interesuja sie moda i widza co jest modne jaki typ urody i kaza swojej kobiecie pozbawiac sie nosa :D To naprawde chore...

Nie chodzi o facetów, bo mam chłopaka... Chcę tylko zaakceptować siebie i się sobie podobać, a to nie jest teraz możliwe przez ten nos...

Gość Almond Choco_
Podszywka zarezerwowała mój nick. Sama nigdy nie poznasz mojego problemu, tymbardziej że bawisz sie w jakies podszywanki.

Gość no moj tak samo
no ja mam taki bardziej kulfonowaty , w zasadzie nie wiem jak mam trzymac glowe bo z kazdej wygląda zle :) ale sie nie zalamuje narazie

No to niestety,albo nazbieraj kase albo wez kredyt i udanej operacji zycze :) Bo nie ma co psuc sobie zycia kompleksami,lepiej je zwalczyc fizycznie:) A innej rady nikt Ci nie da.

Wypierniczaj podszywaczu, podszywy mają śmieszyć, a twoje są żałosne idiotko. W wieku 17 lat muszę mieć zgodę rodzica na operację? Boje sie, ze moga mi spieprzyc zamiast poprawic...