Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZACIEKAWIONA-TEMATEM

jak rozkochac w sobie faceta? faceci co na was działa a co was odrzuca od kobiet

Polecane posty

jak w temacie

Gość Denn
Mnie,np.uśmiech.Uwielbiam kiedy dziewczyna się śmieje.Odrzuca egoizm,zajmowanie tylko sobą,a i unoszenie się honorem,typu:Nie zadzwonię,niech on dzwoni.Nic się nie stanie jak dziewczyna zadzwoni do chłopaka.

Gość jejej
Nie jestem facetem, ale mojemu we mnie podoba sie skromnosc i wysoka kultura

jestem z natury cicha niesmiała wstydzę się pogadać ze swoim kolegą z grupy który mi się podoba nie chce nikogo oszukiwać stosować damskich sztuczek bo to do mnie nie pasuje

Gość musztarda
Skromność? Dobre. :)

Gość Denn
I świetnie.Nie próbuj się zmieniać:)

Gość jejej
musztarda widzisz jeszcze sa skromni ludzie na swiecie;)

jak narazie ten że tak nazwę"kolega" biega za taką Iwonką - jest to ładna dziewczyna tylko troszeczkę pusta ma powierzchowne zainteresowania ma chlopaka którego zdradza mam wrażenie żę próbuje omotać każdego faceta na roku najgorsze jest to że jej to dobrze idzie:( ja zastanawiam się co mi brakuje? co moglabym zrobić aby w subtelny i delikatny sposób zwrócić na niego uwagę?

Gość musztarda
No widzę, widzę. :)

Gość jejej
a tak ogolnie rzecz biorac to bardzo rozne rzeczy pociagaja facetow.Dla jednych wystarczy wyrzucic piersi na wierzch i zalozyc mini, tzw kawa na lawe i leca na to. A drugi ceni sobie jak "ona jest tylko dla niego"

Gość jejej
zaciekawiona- na Twoim miejscu odpuscialbym sobie faceta ktory lata za pusta laska. Po co mi taki co jak tylko zobaczy taka lalunie to za nia biega mimo tego,ze wszyscy znaja puszczalski charakter dziewczyny. Chyba,zeby sie z nia przespac- a to kolejny powod dla ktorego trzeba go olac,zeby pozniej nie plakac.

z tego co widzę ten kolega jest bardzo rozrywkowy no ale ma konkretne plany zyciowe to mi się w nim najbardziej podoba pozatym kieydś powiedział że podobają mu sie puszyste a ja do takowych należę:) no nie mam pojęcia co zrobić aby wśród tłumu dziewczyn zauważył mnie : fajną spokoną dziewczynę która dla odpowiedniego faceta mogłaby dać wszystko:) w tym pyszny obiadek by ugotowała jakby była potrzeba:)

Gość jejej
oj tak w tlumie tylu pieknych kobiet trudno bedzie mu zauwazyc wlasnie Ciebie:) Ale trzymam kciuki

jestem zdania że każdy facet w pewnym okresie sowjego życia musi się wyszaleć dopóki nie znajdzie tej jednej jedynej i mam wrażenie że dla mężczyzny wygląda to tak: niepoważna dziewczyna- przelotny związek/znajomość powazna dziewczyna-powazny stały związek może sie mi wydaje no ale takie są moje założenia

jejej nie mam dużej nadwagi nie jestem jakaś obleśna tłusta i.t.d taka raczej normalna

sęk w tym że te dziewczyny np z grupy są głośne ; dużo mówią ciekawie opowiadają wszędzie ich pełno a ja jestem cicha

Gość jejej
Nie twierdze absolutnie,ze jestes oblesna czy gruba, bo niby na jakiej podstawie. Poczekaj moze sam zwroci uwage-bo ja raczej nie naleze do kobiet ktore robia pierwszy krok.Ale Ty moze jestes bardziej odwazna.

oj nie chciałabym aby w jakiś delikatny sposób mógł mnie lepiej poznać i bardziej polubić jak narazie pomogłam mu na egzaminie z jezyka obcego dzięki mnie dostał 4 wszystkie odp mu podyktowałam no i narazie do takiej pomocy się ograniczam:(

pewnie się wkurzysz. ale nie będę owijać w słowa. ogólnie nie widze \"tego\". A jak już powinnaś coś zrobić w tym kierunku, czyli: kokieteria na maksa , a do tego jakieś fajne ciuchy podkreślające krągłości... I nie nazywaj siebie puszystą jeżeli twoje BMI jest w normie... Uwierz w siebie... Po co masz się łudzić kolejne miesiące (?), zaryzykuj. Albo tkwij w świecie marzeń. Każdy facet jest inny. Ale ci którzy oglądają się za pustaczkami dla \"poważnych\" kobiet powinni być od razu skreśleni. Szanuj sie kobieto..... Cóż. Miłość nie wybiera :P. Ale nie marnuj życia na czekanie. Bo teraz to robisz, nie oszukuj się. Nie trać czasu na faceta który woli puszczalską lalunie... A zresztą... Jeżeli chcesz to \"przegrywaj\" swoje życie, bo ja na twoim miejscu poszukałabym takiego co ma wzwód na sam widok nagiej twojej łydki :P:P

ja widzę że to nie jest zły chłopak jak go poznalam na początku października 2007r to miał dziewczynę byli razem 3 lata rzucił ją bo go zdradziła on sam nie jest pusty ma cele w życiu zajmuje sie wolontariatem pomaga chorym dzieciom jest inteligentny miły wydaje mi się że każdy chłopak nie mający stałej partnerki łasi się na tzw puste lale dzięki którym może zaspokoić popęd seksualny:)

boje się odrzucenia ...

Gość mieszkajaca we wloszech
zaproponuj mu spotkanie

Gość wlodek1984
hmmm np. idiotki tzn - dupy ktore sadze ze facet bedzie je przepraszal... albo takie ktore czepiaja sie byle czego... reszta jest ok

dalej nie wiem co robić