Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siama_1535

Topic dla nadążających za nowoczesnością i wynalazkami techniki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość siama_1535

mam problem z kablem usb do telefonu. podłączylam niby dobrze i wszytsko działa, mam samsunga u700 i mogę przesyłać tylko muzyke i tylko przez windows media player, bo przez Samsung PC Studio się nie da. W moim komputerze jest kilka wejść usb (Bo mam staszy model) ale sprawdzałam wszystkie i na żadnym nie chodzi. To okienko wygląda tak: http://www.bankfotek.pl/image/102977.jpeg Ja naciskam połącz i nic.... nadal pisze, że nie podłączone, steronik instalowałam kilka razy bo jak za pierwszym razem uruchomiłam tak samo się robiło i myslałam że może coś źle zainstalowałam, to spróbowalam jeszcze kilka razy i nadal to samo. PC Studio jak już pisałam instalowałam i powinno wszytsko grać a nie gra. Wiem jak przesłać plik z kompa na telefon, ale nie moge po pierwsze uzyskać połączenia przez USB telefonu z komputerem. Mam nadzieję, ze w miarę jasno wyjaśniłam i ktoś mi pomoże. (W pomocy też szukałam i nic na temt niemożliwości połączenia tam nie było...)

Gość siama_1535
hallo

Gość _________________________+
to jest już historia a nie nowoczesność :o

Gość siama_1535
yhy bo samsung u700 i mój problem wiek temu wynaleziono co nie??????????

Gość siama_1535
joł joł, jesteście??????????????

Gość siama_1535
bo tam pisze bardzo mało osób. Czyli nie wie nikt????????