Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykra laska

Zakochalam sie w starszym facecie ktory ma kobiete

Polecane posty

Gość prafo prafisimo jareczku
porucha porucha a jak się zakochasz i będziesz robić problemy to zwolni na zbity pysk i przyjmie nową fajną dziurę do jebania. On juz w momencie kiedy przyjmował cie do pracy myślał obejrzał cie jak towar na bazarku by cię odchaczyc na swojej liście

Gość pierdooooolone
ty kurwo zajebana nie psuj mu życia pizdo ! ma kurwa rodzinę to wypierdalaj od niego idz kurwa dawać dupy innym wolnym a nie kurwa mieszasz w zyciu innym ! jestes totoalna kurwa wypierdalaj od niego!!

Bardzo zirytował mnie ostatni post . Taki bezczelny, nie wiem kim jesteś,ale powinieneś się wstydzić !!! Nasza koleżanka ma problem i chce się poradzić, a Ty z takimi tekstami, wybacz to nie forum dla Ciebie, a już na pewno nie ten dział i temat,bo to o uczuciach, a Ty nie masz o tym zielonego pojęcia...

Gość Przykra laska
dziekuje ci lilio

Gość gabik-00
miedzy nami jest ponad 20 lat roznicy. jestesmy razem juz 7 lat i dobrze nam ze soba. dzieli nas wszytko, laczy tylko milosc do siebie. mozna byc szczesliwym w takim zwiazku ale on wymaga duzo wyrzeczen, duzo cierpliwosci i przede wszystkim milosci. jezeli on mowi ci ze cie nie kocha, to nie wiaz sie bo bedziesz bardzo cierpiec. jezeli nie jestes gotowa na poswiecenia zeby utorowac droge dla waszego zwiazku to tez sie nie wiaż -bo naprawde duzo wyrzeczen cie czeka

Ja jednak szykuje się na poważną rozmowę, on jest boski, kocham go, więc chce żeby było mu dobrze, nie mam też sumienia rujnować komuś życia, choć w głębi duszy jest mi ciężko,bo mi z nim strasznie dobrze, ale chyba będzie lepiej ograniczyć to do wielkiej przyjaźni. Tobie kochana też tak radze zrobić jeżeli chcesz być w porządku wobec sumienia, tego miłego pana i jego kochanej. pozdrawiam

Gość Przykra laska
ale on swojej zony nie kocha tylko z nia mieszka on mi tego nie powiedzial powiedzial tylko ze nie ma zony ale ja sie dowiedzialam ze mieszka z nia ale jej nie kocha

Kochana autorko !!! Jak układa się wasza sytuacja, myślicie o przyszłości ??

Gość Przykra laska
on nie mowi o naszej przyszlosci jedynie o tym ze chce byc ze mna ja z nim byc chce nieraz dalam mu to do z rozumienia ale na sama mysl o przyszlosci odechciewa mi sie z nim byc ostatnio mi powiedzial ze chyba powoli sie we mnie zakochuje bo nie umie juz beze mnie zyc nie wiem czy mam w to uwierzyc

Gość tangggo
najlepiej włąsnie w zwiazku gdy partner jest duuzo starszy

Gość Przykra laska
on jest ode mnie starszy chcialabym sobie z nim ulozyc zycie ale nie jestem pewna czy on chce ze mna

"ale on swojej zony nie kocha"- każdy tak mówi, prosty dowód- dlaczego ciagle z żona jest?:D daj sobie na wstrzymanie autorko to nie ma sensu.

Gość Przykra laksa
dlaczego znia jest? powiem ci bo ta kobieta jest chora i nie ma dokad pojsc on mi tego nie pwoiedzial ale ja o tym od dawna wiem

Gość Przykra laksa
:-) nie licze na to ze dla mnie sie z nia rozstanie niech z nia jest ale chce byc jak najczesciej znim z reszta i tak nie mam szans zeby to bylo trwale jezeli mu sie znudze to mnie zostawi pocierpie i przestane a jezeli ze mna bedzie to tym lepiej LEPIEJ SPROBOWAC I ZALOWAC ZE NIE WYSZLO NIZ ZALOWAC ZE SIE NIE SPROBOWALO :-P

Gość Przykra laksa
DZISIAJ MU NAPISZE ZE GO KOCHAM POWIEDZCIE MI CZY TO DOBRY POMYSL?

Gość Przykra laska
:-) sorry ale popieprzylo mi sie z nickiem doradzcie cos blagam

Gość autorkooooooooooo
ja cię rozumie wiem co przeżywasz miałam podobnie on nie był moim szefem ale razem pracowaliśmy też był starszy o prawie 20 lat rozkochał mnie w sobie poflirtował i bez słowa zostawił co ja wtedy przeżyłam nie życze nikomu jeszcze nie moge się od tego uwolnić nie będzie ci łatwo to skończyć musisz zmienić prace skąd jestes

Gość Przykra laska
z Katowic nie moge uciec z pracy niegdzie nie znajde tak dobrze platna i nigdzie pewnie nie znajde zadnej musze trzymac sie tej a poza tym uciekac no nie wiem czy poowinnam

Gość Przykra laska
nie rozumiem dlaczego tak musi byc dzieli nas zbyt wiele nie chodzi tu o wiek

Gość Mloda laska
Hej! Mam ten sam problem:'( okolo 3tygodnie temu poznalam duzo starszego faceta od siebie... Poznalismy sie w dosc dziwnych okolicznosciach,na poczatku bylo normalnie...w drugim tygodniu na wyjezdzie zaczelo sie:'( zaczol mnie podrywac to tamto,wkoncu stalo sie zaczelismy duzo rozmawiac patrzec sobie w oczy ehh jak na niego patrze jak slysze jego glos to czuje motylki w brzuchu nigdy nie czulam czegos takiego,on niewie co ja czuje nie przyznalam sie nie chce sie wp*ierdalac w jego malzesntwo ale mycle o nim caly czas nieustanie nawet moj chlopak zauwazyl ze jest cos nie tak... Oczywiscie nic mu nie powiedzialam ehh...pomozcie^^

Gość eM$ 4
Mloda laska- wydaje mi sie ze najlepszym sposobem zeby nic z tego nie wyszlo jest unikanie go

Gość mloda laska
emS 4 moze masz racje z tym że tp nie takie proste będę go widywać co tydzień i nędziemy spędzać ze sobą dużo czasu sam na sam :( kurde niewiem jak jest w jego małżeństwie ale znam jego syna chłopak fajny nie chce się w to plątać mam chłopaka ale od tamtej pory jak poczułam coś takiego do tego starszego faceta tak jakby mi nie zależało na moim związku nawet ój chłopak to zauważył.... mysle że poprostu będę tarała sie spojrzeć na tego faceta w inny sposób jo na znajomego on ma swoje życie..... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( będę miała czyste sumienie przynajmniej