Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z problemem do was

silny stres a okres?? problem

Polecane posty

Gość z problemem do was

hej dziewczyny. 6-9 lipca powinnam dostac okres, jak zwykle, jednak go nie dostałam:( zapewne jest to spowodowane tym, ze na poczatku lipca przez 3 dni byłam dosc zestresowana. typowe objawy: bolal mnie brzuch, nie mogłam nic przełknac, nie mogłam spac w nocy. o ile mniej wiecej dni opoznial wam sie okres w takich sytuacjach? zaczynam sie troche niepokoic. mam 22 lata. i miesiaczkuje regularnie od ponad 4. w zeszłym roku tez miałam podobnie. tzn. rozstałam sie z facetem i bardzo to przezyłam. nie miałam okresu przez 2 miesiace. dzieki za porady, buziaki dla was;*

ja tez nie mam okresu drugi miesiac, zostawil mnie dla innej, nie moge jesc ani pic, nie mam na nic sily, ciagle mi slabo, robilam test dwa razy - wyszedl negatywnie, schudlam 15kg .... mysle, ze to moze byc wlasnie z tego powodu

Gość z problemem do was
15kg??!! jejku, to naprawde musisz byc bardzo zestresowana;/ a wszytsko przez jakiegos gnoja ktory Cie wykorzystał i zostawił, ech:(

z problemem do was a podejrzewasz u siebie ciaze? mialas stosunek bez zabezpieczenia? robilas test?

Gość karla19
Mnie przy silnym stresie ostatnio spóźnił się ponad trzy tygodnie. A z tego co sie orientuję to czasem jeszcze sporo dłużej może się nie pojawiać. odpowiedz na pytanie mojego przedmówcy. Czy masz powody by podejrzewać ciążę???

Gość ohhh sister
dziewczyny to wszystko przez stres!! ja mialam wczoraj to samo.. bałam sie okropnie ze jestem w ciąży (tez sie rozstałam z facetem takze bylby problem).. spoznial mi sie już ponad tydzien, bylam pewna ciąży-zrobilam test negatywny, wiec sie uspokoilam, wzięłam 2 nospy i za 4 GODZINY przyszedl okres, dzis mnie tak boli brzuch, ale dzis KOCHAM ten stan :)

Gość z problemem do was
nie. wykluczam prawdopodobientwo ciazy. nie uprawialam seksu w przeciagu minionych 4 miesiecy:( ech.. a ostatni okres mialam na poczatku czerwca;/

z problemem do was no to na pewno to przez stres. proponuje pomyslec o czyms przyjemniejszym, zrelaksowac sie i nie myslec ciagle o tym ze okresu nie ma a na pewno przyjdzie. ja kiedys przez silny stres okres mialam po 2 miesiacach (ja tez mialam w miare reguralny), wyjechalam na 3 dni i drugiego dnia wyjazdu dostalam bo przestalam myslec ciagle o okresie. u Ciebie wcale opoznienie nie jest takie duze. jesli jednak chcesz wiedziec czy wszystko na pewno ok idz do ginekologa, przepisze i luteine na wywolanie, chociaz to jeszcze chyba za wczesnie bo z tego co sie orientuje udaja sie tam dziewczyny ktorym okres spoznia sie 3-4 tygodnie wiec ty jeszcze nie powinnas sie martwic. pozdrawiam

Gość z problemem do was
dziekuje za pocieszenie, pomogłas mi:)